ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Pa to je nekako bilo i za očekivati da ce doci Selin, Luka Honey, Vanila Ninja i kakasi sa svicarskom adresom. Svi napunjeni svezim alpskim zrakom

Izgleda da multimedijska ličnost JoJo Siwa želi da predstavlja Poljsku na Evroviziji. 👀 Podelila reel koji govori o ovoj glasini na svom profilu na IG.

Ma baš da ih vidim da se povuku, ne može sad kad sam došao do sekcije 2 grčkog na Duolingo! I bolje im bi bilo da ne šalju pesmu na engleskom 😂

Prekosutra saznajemo grad domaćin 2025. 🙈 Mislim da znam koji grad je u pitanju, ali izvor informacije mi je otprilike trust me bro tako da čekam posljednju potvrdu.

Imam neki osecaj da ce biti Basel ne znam zasto .
Al bi ipak vise voleo da bude Geneva .

Nisam nikad bio u Švajcarskoj, ali Geneva mi se više dopada, a i imaju veću dvoranu. Kada se sve skupi kapacitet dođe oko 15. hiljada ljudi sa arenom i još ostalim halama. Smatram da je Cirih bio najbolji izbor, ali ne znam što ga nisu izabrali...

Tolike pare imaju, a jednu krštenu arenu nemaju. Ovo čak nije ni arena po definiciji već sportska hala. Mada EBU trenutno ni ne zaslužuje ništa bolje.

Lako je kad imas 50 posto sanse 😂 verovatno bi predvidela Cirih ili Bern.

Inace, od Lisabona, evo vec ide osma godina da se ESC ne odrzava u glavnom gradu.

Back