ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Znao sam da će biti od prvog dana Bazel, zbog aerodroma, jer je povezan sa većinom glavnih gradova evrope + na tromeđi je pa sam imao osećaj da će sve to uticati. 😂

Imam osećaj da su uzeli Bazel da bi ljudi bili smešteni u Francuskoj ili Nemačkoj, s obzirom na cene smeštaja u Švajcarskoj.

Mada kad kažete i ovo drugo, nije nemoguće...

Pa msm postoje neki logistički razlozi zašto su izabrali Basel, prije 3-4 sedmice sam detaljnije istraživao oba grada i predvidio sam Bazel iako sam posljednja dva dana zapravo mislio da će biti Geneva, ali eto malo mi je tužno sa te simboličke strane, a i nekako mi je logičnije bilo da Celine nastupa u Ženevi.

Ja koliko sam upućen Bazel ima više hotelskih soba nego Geneva, a i imaju s druge strane tu priču o gradu koji spaja dvije zemlje. 🤷🏻‍♂️

Nije loše prošla ova godina na mom Wrapped-u.

#1 Ramonda
#8 Rim Tim Tagi Dim
#14 Teresa & Maria
#17 Loop
#20 Sand
#32 Liar
#34 la noia
#49 Fighter

I meni 1. Mesto Ramonda;
Najvise slusan artist Frank Ocean, na 2. Mestu Mahmood , preslusano 1100 umetnika;
Zanr se menjao iz meseca u mesec zavisno od festivala i fsc ( u septembru npr. Najvise slusan country)

Pa dobro, Esc pesma je Ramonda. Pa Dzordzi i Iva Lorens.😌 pa Zejna. A spotify pustio da prati prezentaciju Gnezdo Orlovo 😱

Je l' se meni čini ili smo svake godine nominovani u nekoj kategoriji u ESC nagradama? 😍

Back