ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

Videlo se odmah da ce Svajcarska pobediti nekako mi Lazanje nije zvucao pobednicki dok Nemo bas jeste! Dolazite sledece godine kod mene! 😝

Ok, onda sledeće godine nek veće 200 mudraca odluči pobednika unapred i šta će nam TVT? Nek objave lepo pobednika bez publike i svi srećni.

Pogotovo što na primeru Izraela vidimo da se i TVT-om može lepo manipulisati. Čuj, 300 i kusur poena za njih, ma daj bre.
Pa nisam ja zadovoljan glasovima žirija. Kriminalno je kako nas ignorišu. Očekivah još veću podršku za Francusku recimo. A pravila su takva kakva su, nekad budemo zadovoljni, nekad ne. Treba da se slegnu utisci. Žiri koliko god imao članova, naravno da će biti malobrojan u odnosu na publiku. I na PZE da se pitala publika, gledali bismo Breskvicu sada na Evroviziji, a baš je forum i nije želeo.

Ja sam zbog terapije prespavao skoro celo vece, da sam se probudio bas kad je krenulo glasanje i onda poceo da pisem bodove. Medjutim prebrzo su objavljivali bodove da sam odustao od toga a i terapija me usporava.

Nikada vise nece dozvoliti pobedu "divljaka sa istoka" sem ako nije Ukrajina.
Hrvatska ne spada u tu kategoriju po meni. Barem ja nisam videla do sad da iko Hrvatsku tako percepcira. Jesu mozda slicni nama ali to je skriveno.

Ljudi pa mi bi bukvalno prosli isto i sa Breskvicom. Jedno 4 poena kao Estonija sada, i oko 70 poena maksimum od dijaspore, tako da bi dosli na isto. Tako da jako sam ponosan Teodorom.

Back