Pa nisam ja zadovoljan glasovima žirija. Kriminalno je kako nas ignorišu. Očekivah još veću podršku za Francusku recimo. A pravila su takva kakva su, nekad budemo zadovoljni, nekad ne. Treba da se slegnu utisci. Žiri koliko god imao članova, naravno da će biti malobrojan u odnosu na publiku. I na PZE da se pitala publika, gledali bismo Breskvicu sada na Evroviziji, a baš je forum i nije želeo.Ok, onda sledeće godine nek veće 200 mudraca odluči pobednika unapred i šta će nam TVT? Nek objave lepo pobednika bez publike i svi srećni.
Pogotovo što na primeru Izraela vidimo da se i TVT-om može lepo manipulisati. Čuj, 300 i kusur poena za njih, ma daj bre.
samo javite play radiju to, muka mi je od njihJaoo kako volim sto je Velika Britanija dobila 0 na televotingu, pa nek se i dalje jasu u live nastupima.
Hrvatska ne spada u tu kategoriju po meni. Barem ja nisam videla do sad da iko Hrvatsku tako percepcira. Jesu mozda slicni nama ali to je skriveno.Nikada vise nece dozvoliti pobedu "divljaka sa istoka" sem ako nije Ukrajina.
Okej skapirali smoja sam glasala za Nema, jeeesaaaaaaam
hahahahahahahaha cao pozzzOkej skapirali smo
Kada sam saznao daOpet svakako bolje nego da je pobjedio Izrael ili Ukrajina
i
nece pobediti, postalo mi je sve ravno do Novog Zelanda.