ESC 2024 – Malme, Švedska: opšte, arena, grafika, scena

@Paučica da im ja pomognem ne bi izlazili iz top 10. Shvatite da je neko drugi slao pesmu možda bi ispali u pf. nisu se kockice sklopile i to je to.Niki nas nije primetio Zašto Konstry nisu bojkotovali?
Pa zato i kažem, prosto imaš 'njuh' i to je veština, neki muzički stručnjaci nemaju.

Ja navijam da Irska prestigne Švedsku, ali bojim se da je ova godina više bila izuzetak nego neki novi period Irske

Ako ćemo slati pesme za Srbe iz inostranstva što se mene tiče možemo da se povučemo i nikad ne vratimo.
Baš tako, a oni će svakako najviše glasati kad i ako se digne Hype oko pesme kao za Konstry i Hrvatima sad za BL koliko god voleli ili ne voleli istu.

Ako ćemo slati pesme za Srbe iz inostranstva što se mene tiče možemo da se povučemo i nikad ne vratimo.
Opaa dobra ti je nova profilna fotka, uhh što mi nešto poznat ovaj gospodin, ko to bešee, haa??? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Liči mi na lika koji je izuzetno voljen i koga publika prosto obožava i kada god ga vidi ga saspe saalvoom uuv..... ovacijaa ;) :D

Nadam se da Martin ima dostojanstva i da će koliko sutra podneti ostavku, a EBU kazniti KAN za ispade

Da bi se konacno vratile balkanske zemlje, makar privremeno(ne za stalno) odstranile sa ovog takmicenja sve zemlje koje ratuju trenutno i da bi malo i Balkan uopste dobio volju da ucestvuje, da zemlje redovno prave ovakve ili velike uspehe sa ovih prostora, treba smeniti napokon ovog supervizora, a najbolje je staviti nekoga sa prostora Bivše Jugoslavije ne mora biti nužno ni iz Srbije, ali prvenstveno neko ko bi radio na tome da se sve 3 zemlje bivše Juge vrate, ko bi se trudio da i troškovi opet budu makar malo manji oko učestovanja i ko bi rekao Ukrajini i Izraelu ne što se tiče učestovanja...

Sa ove 3 ex yu zemlje koje ne učestvuju, imali bismo po ovom sistemu glasanja bar jos 40ak poena... Tako da bismo lako bili u top 15.

Sad kad ispadne da nije trebalo da prođemo a prošli
Još jedan razlog da 17. mjesto sija desetoplasiranim sjajem

Po ovom ispada da je Srbija dobila:

12 - Hrvatska
10 - Slovenija
5 - Azerbejdžan,Kipar,Luksemburg
1 - Portugal

To je ukupno 38 poena,fali još 9. 8 poena može biti od ROW,ali fali 1 opet poen.

A dala je:

12 - Hrvatska
10 - Slovenija
8 - Luksemburg
7 - Irska
6 - Ukrajina
5 - Portugal
4 - Kipar
3 - Moldavija
2 - Litvanija
1 - Azerbejdžan

Po ovom ispada da je Srbija dobila:

12 - Hrvatska
10 - Slovenija
5 - Azerbejdžan,Kipar,Luksemburg
1 - Portugal

To je ukupno 38 poena,fali još 9. 8 poena može biti od ROW,ali fali 1 opet poen.
Pa fale bodovi direktnih finalista, to nema prikazano na sajtu

Back