Ne bih rekao da su više glasali jer je bogata zemlja, već jer su pesma, nastup i vokal impresivniji i originalniji. Čak je i jedan član srpskog žirija stavio Švajcarsku na prvo mesto, pa eto javno pitanja, da li je glasao za nju jer je to bogata zemlja ili je imao druge, muzičke kriterijume.Moje neko skromno mišljenje je da su htjeli da udalje favorita žirija toliko da ga potencijalno Izrael ne može stići svojim televotingom, a odlučili su da isforsiraju Švicu a ne Hrvatsku kao favorita publike jer im očito više odgovara pobjeda bogate zemlje poput Švice - dakle, ovo nije sam od sebe rekao Marko, ni ja, nego supervizor lično - a imaju pokriće za Švicu zbog stvarno nestvarnog vokala i izvedbe.
Ma dobro, to je moje nagađanje samo.Ne bih rekao da su više glasali jer je bogata zemlja, već jer su pesma, nastup i vokal impresivniji i originalniji. Čak je i jedan član srpskog žirija stavio Švajcarsku na prvo mesto, pa eto javno pitanja, da li je glasao za nju jer je to bogata zemlja ili je imao druge, muzičke kriterijume.
Slažem se da je trebalo biti manja razlika između Nema i Slimana. Jedan je bio emotivniji, drugi imao originalniji nastup, vokali su im tu negde, obojici na visokom nivou... Možda je malo doprineo taj mali peh na žiri probi kada je vokal Francuza malko otišao u aut.
Ja sam mislio da je Selin tolika zvezda da ni ne razmišlja o Evroviziji, ali sam zapravo skoro čuo kako je govorila o tome kako je imala predivno iskustvo i kako mnogo voli Evroviziju, tako da nije isključeno. Mada je trenutno dosta bolesna, pa ne znam.Šta mislite hoće li Selin Dion doći u revijalni dio?
Očekujem Federera sigurno u nekoj ulozi, iskreno bilo bi kul vidjeti ga kao voditelja sad kad je već penzionisan a realno najveće je ime iz Švajcarske nakon Milice Pavlović.
Ma ni ja ga ne gotivim hahah mada svaka čast što je drugi najbolji teniser u istoriji.Ja sam mislio da je Selin tolika zvezda da ni ne razmišlja o Evroviziji, ali sam zapravo skoro čuo kako je govorila o tome kako je imala predivno iskustvo i kako mnogo voli Evroviziju, tako da nije isključeno. Mada je trenutno dosta bolesna, pa ne znam.
Što se tiče Federera, ne verujem, ali voleo bih da ga bar pomenu u nekom kontekstuNisam ga voleo dok je igrao, ali čovek je stvarno legenda.
ABBu boli uvo za sve generalno, ne samo za ESC i baš me smara taj stav kao ne možemo da se okupimo ni na 5 minuta. Važi legendyyyOna je zena zdravstveno obolela, bas ce da se bakce po Evroviziji…kao Abbu sto je zabolelo uvo za ESC.
Ne vole samo ovi s RTS-a da putuju Evropom.Ako ova karikatura od Martina ne ode sa funkcije, ima dosta zemalja da odustane.
Voleo bih tebe da vidim sledece godine na ESCu.Pojavila se Selin na nekim nagradama nedavno, ali ne znam kako ce biti do godine, znam da ima neku retku bolest ako se ne varam![]()
DobroVoleo bih tebe da vidim sledece godine na ESCu.
najobjektivnija osoba na forumu. Stvarno svaka ti cast! Tvoj komentar uvek volim da procitam.Premoćni su bili, ali da, sad kad su poslednji kao eto htjeli smo se povući pa da znate, tako ispada