Eh što se Princ nije prijavio ove godine...Ajmo jos neko odustajanje i eto nas u top 10 ponovo.
Nije u Evropi, a ni Evrovizija nije takmičenje evropskih zemalja. Valjda smo to naučili do sada. Jeste pretežno, ali nije sasvim, već su tu zemlje iz Evropske radiodifuzne oblasti, što obuhvata šire područje poput Bliskog istoka i severa Afrike, a po pozivu, mogu da se takmiče pridružene članice iz ostatka sveta, među kojima je i Canal 13 iz Čilea.U kom delu Evrope je Čile?
Potpisujem i pecatiram.EBU i Evroviziji želim sve najgore u 2026.
Dabogda Izrael ponovo kupio glasove publike i pobedio pa da moraju da mole druge države da organizuju tamičenje, dabogda imali najmanju gledanost, daboga propali na najgori mogući način.
View attachment 39284
Znam ja sve to, ali mi je to totalna nebulozaNije u Evropi, a ni Evrovizija nije takmičenje evropskih zemalja. Valjda smo to naučili do sada. Jeste pretežno, ali nije sasvim, već su tu zemlje iz Evropske radiodifuzne oblasti, što obuhvata šire područje poput Bliskog istoka i severa Afrike, a po pozivu, mogu da se takmiče pridružene članice iz ostatka sveta, među kojima je i Canal 13 iz Čilea.
Ovi drugi vec ucestvuju na decijoj Evroviziji.Ето за који дан Канаде и Казахстана