ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

U kom delu Evrope je Čile?
Nije u Evropi, a ni Evrovizija nije takmičenje evropskih zemalja. Valjda smo to naučili do sada. Jeste pretežno, ali nije sasvim, već su tu zemlje iz Evropske radiodifuzne oblasti, što obuhvata šire područje poput Bliskog istoka i severa Afrike, a po pozivu, mogu da se takmiče pridružene članice iz ostatka sveta, među kojima je i Canal 13 iz Čilea.

EBU i Evroviziji želim sve najgore u 2026.

Dabogda Izrael ponovo kupio glasove publike i pobedio pa da moraju da mole druge države da organizuju tamičenje, dabogda imali najmanju gledanost, daboga propali na najgori mogući način.

vesna-rivas-candle-lighting.gif

Sta je to cudno, njihov lobi je strahovito jak. Cim im neko ne izadje u susret, odmah je nacista. I onda se niko ne usudjuje da im ista kaze.

Nije u Evropi, a ni Evrovizija nije takmičenje evropskih zemalja. Valjda smo to naučili do sada. Jeste pretežno, ali nije sasvim, već su tu zemlje iz Evropske radiodifuzne oblasti, što obuhvata šire područje poput Bliskog istoka i severa Afrike, a po pozivu, mogu da se takmiče pridružene članice iz ostatka sveta, među kojima je i Canal 13 iz Čilea.
Znam ja sve to, ali mi je to totalna nebuloza

Ukrajina bolje da cuti isto su ko Israel na petetiku rade bolje da sute i pokriju se usima.

Povlače se evropske zemlje koje su bile okosnica Eurosonga i koje su bile od početka postojanja ovog takmičenja, Nizozemska uz zemlje koje su oformile ovo takmičenje, isti taj EBU je pao na ključnoj stvari i ovo takmičenje više nema smisla.

Back