Nadam se da će više od AWS-a da se plasira...Gledam sada istoriju Metala i Roka na Eurosongu....mislim da je ''Kraj Mene' najtvrdja pesma u istoriji Eurosonga zajedno sa AWS-om
I sad mi kao treba da vjerujemo da ova mid pjesmica može da pobijedi na Eurosongu jer je neko velike pare uplatio za ovoAustralija gazi sve pre sobom sledeca Danska sa 12 mesta skocili na 4 mesto .
View attachment 42205AU
Ja sam ovo slušala 24/7 onomad. Volim i danasGledam sada istoriju Metala i Roka na Eurosongu....mislim da je ''Kraj Mene' najtvrdja pesma u istoriji Eurosonga zajedno sa AWS-om
Poslije Vjerujem u ljubav, Dade Topića i Dragonfly-ijaGledam sada istoriju Metala i Roka na Eurosongu....mislim da je ''Kraj Mene' najtvrdja pesma u istoriji Eurosonga zajedno sa AWS-om
Ne moras nista da verujes, ali nekad moras shvatiti da se nekim ljudima svidjaju pesme koje se tebi ne svidjaju xdI sad mi kao treba da vjerujemo da ova mid pjesmica može da pobijedi na Eurosongu jer je neko velike pare uplatio za ovoNikad neću zaboraviti kad su Maltežani sav budžet spucali da bi se kladili sami za sebe 2021. hahaha
Nije mi se sviđala ni Austrija prošle godine, pa mi je bilo jasno što su skočili na kladionicama poslije objave pjesme, tako da to nema veze sviđa li mi se ili neNe moras nista da verujes, ali nekad moras shvatiti da se nekim ljudima svidjaju pesme koje se tebi ne svidjaju xd
Ne govorim preterano za slucaj ove pesme, vise primecujem na vise tema da cim se neko spomene kao favorit odjednom ti smeta i pokusavas da ubedis ljude da ne navivaju, kao da cekas da vidis dali ce neko da se favorizuje da bi odlucio da ti se ne svidjaNije mi se sviđala ni Austrija prošle godine, pa mi je bilo jasno što su skočili na kladionicama poslije objave pjesme, tako da to nema veze sviđa li mi se ili ne
Shvatio sam bio da poentiraš na to. Stvarno mi nikad nije bio cilj da nekog ubjeđujem za koga treba da navija ili ne jer mi je to besmisleno, niti svojim komentarima to pokušavam, samo iznosim svoja mišljenja i preference, koja se nekad podudaraju sa nekim većinskim mišljenjem, a nekad ne. Da ne izvlačim sad odvojeno primjere. Nisu mi se svidjele pobjedničke pjesme prethodnih sedmica, tako da moguće da ti je zbog toga ispao takav utisak, stvarno nemam neki nagon da likujem ako ne pobijedi favorit većine hahah. Jednostavno će uvijek biti ljudi koji ne razmišljaju i ne preferiraju isto, u tome je valjda i čar Evrovizije, a i svakako ne mislim da su moji favoriti neki sad outsideri u većini slučajeva.Ne govorim preterano za slucaj ove pesme, vise primecujem na vise tema da cim se neko spomene kao favorit odjednom ti smeta i pokusavas da ubedis ljude da ne navivaju, kao da cekas da vidis dali ce neko da se favorizuje da bi odlucio da ti se ne svidja![]()