fi Finska 2022: The Rasmus - Jezebel

1. The Rasmus – "Jezebel"

Već viđeno, prežvakano i ispljuvano 100x, neinspirativno. Nastup nije dodao, već oduzeo, jer pevač jednostavno loÅ”e peva. Ako pobede biće mi najslabija finska pesma joÅ” od one nesrećne pesme iz 2016. "Jesus on the cross" deo krindžina na kubni. Ako pobedi nadam se da će se odlučiti za žive prateće vokale lol

2. Isaac Sene – "Kuuma jƤbƤ"

Kako su dosadni ovi ESC NF likčići koji pokuÅ”avaju da budu kao neka avangarda ili Å”ta već, a zapravo su samo prosečni. Ovaj nastup, pretpostavljam, je trebalo da bude neÅ”to vruće i napaljivo, a meni dođe samo da isperem oči koliko je sve zajedno jeftino. Mada, režija nastupa jeste bila odlična. Kamera trpi svaÅ”ta, kao papir haha.

Večeras je Srbija u međunarodnom žiriju a poene bi trebalo da prezentuje jedna naÅ”a bivÅ”a predstavnica. :)

Pored Srbije, glasaće Å panija, Italija, NorveÅ”ka, Nemačka, ČeÅ”ka i Kipar.

3. Olivera – "Thank God I’m an Atheist"

Ovo baÅ” prija nakon prethodne pesme. Nastup zanimljiv i drži pažnju većim delom. Ali pesma mi je slaba u žanru u kom je.

Večeras je Srbija u međunarodnom žiriju a poene bi trebalo da prezentuje jedna naÅ”a bivÅ”a predstavnica. :)

Pored Srbije, glasaće Å panija, Italija, NorveÅ”ka, Nemačka, ČeÅ”ka i Kipar.
Bojana vrv

4. Bess – "Ram pam pam"

Jako energično, pojela sve 3 prethodne pesme za doručak i ispljunula koÅ”ticu. :D Ako ne pobede CK, ona mi je definitivno drugi izbor. Koreografija je bila LUDILO. Jedino su me nervirali oni delovi kad se uhvati za leđa kao da se ukočila.

A vidim na Tviteru i da je publika dobro reagovala na nju, dobar znak.

5. Younghearted – "Sun numero"

Jako mi je lepŔa pesma u studio verziji nego ovo Ŕto sam video večeras uživo. Skoro pa nenastup. :/

Drago mi je sto je lutkica Olivera pokidala, nisam video nastup, ali jedva cekam.

Kakve oči ima žena iz Cyan Kicksa uhhh

Elize Ryd, opa :O

Ludilo nastup, odlična ideja i realizacija!!!

Samo njen kaput maknuti, sve ostalo top

6. Cyan Kicks – "Hurricane"

BaÅ” mi je nekako lenjo odrađen nastup. :( Očekivao sam one boje i ono ludilo iz spota. Svejedno, i dalje najbolja pesma na ovom izdanju i voleo bih da ih vidim na ESC-u u boljem izdanju.

Back