VeÄ viÄeno, prežvakano i ispljuvano 100x, neinspirativno. Nastup nije dodao, veÄ oduzeo, jer pevaÄ jednostavno loÅ”e peva. Ako pobede biÄe mi najslabija finska pesma joÅ” od one nesreÄne pesme iz 2016. "Jesus on the cross" deo krindžina na kubni. Ako pobedi nadam se da Äe se odluÄiti za žive prateÄe vokale lol
Kako su dosadni ovi ESC NF likÄiÄi koji pokuÅ”avaju da budu kao neka avangarda ili Å”ta veÄ, a zapravo su samo proseÄni. Ovaj nastup, pretpostavljam, je trebalo da bude neÅ”to vruÄe i napaljivo, a meni doÄe samo da isperem oÄi koliko je sve zajedno jeftino. Mada, režija nastupa jeste bila odliÄna. Kamera trpi svaÅ”ta, kao papir haha.
Jako energiÄno, pojela sve 3 prethodne pesme za doruÄak i ispljunula koÅ”ticu. Ako ne pobede CK, ona mi je definitivno drugi izbor. Koreografija je bila LUDILO. Jedino su me nervirali oni delovi kad se uhvati za leÄa kao da se ukoÄila.
A vidim na Tviteru i da je publika dobro reagovala na nju, dobar znak.
BaÅ” mi je nekako lenjo odraÄen nastup. OÄekivao sam one boje i ono ludilo iz spota. Svejedno, i dalje najbolja pesma na ovom izdanju i voleo bih da ih vidim na ESC-u u boljem izdanju.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.