fi Finska 2022: The Rasmus - Jezebel

Pesmu volim ali je sve u kompletu delovalo baš baš slabo
 
Meni koji su mi 1. favoriti (Crna Gora nije prosla) bili su vise nego dobri i zasluzeno u finalu. Mislim da je ovo njihov maksimum, pogotovo vokalno, tako da sve iznad 15. mesta smatracu dobrim rezultatom.
 
Meni su bili OK ali ništa više od toga. Isti komentar kao za Estoniju,neka ih..
 
Ocekivao sam da mi se svidi ovo i jeste, mozda pomalo vanila kao sto sam rekao za Bugarsku (ne koliko oni ipak), ali sve u svemu nije lose i bas mi je drago sto su prosli.
 
Sumnjao sam u finale, nekako mi je sve bilo na staklenim nogama. I dalje volim pesmu i dobro je što ćemo u finalu imati i tvrđi zvuk. Ipak je njih pregazilo vreme, godine čine svoje.
 
Bili su bolji od onoga sto se videlo na probama ali su generalno podbacili za mene licno i iako sam planirao da im dam glas, usmerio sam se najvise na Crnu Goru a onda sam poslao neke glasove i za Cesku i Svedsku.

U finalu cu poslati neke glasove simbolicno jer volim pesmu kao i grupu. Medjutim, nisu me impresionirali.

Predvidjam plasman izmedju 16. i 20. mesta.
 
Ko je primetio devojku sa zastavom koju su prikazali posle finskog nastupa neko mi je rekao da su i posle estonskog, ali ja to osam vire, , to je moja drugarica iz Britanije, a tu zastavu sam joj ja kupio kad sam i sebi nemačku..ahahaha kada smo je videči na TV, bilo je WTF, OMG!! 🤣🤣🤣

Baš mi je drago da im je naš žiri dao 7 poena najviše od svih.. 😍

Mada o našem korumpiranom RTS-u i žiriju ću jednom posebno, 12 Azerbejdžanu, ma nemoj.. 😡
 
Obožavam ovu propast, i to 21. mesto im mnogo.
 
  • Sad
Reactions: Mrm
Volim sto su flopnuli. Stvarno nisu bili za top 20.
 
Očekivan rezultat, volim pjesmu ali ovo je ipak u ovoj konkurenciji na kraju manje-više realno
 
Očekivano, tačno da u ovoj konkurenciji nije moglo bolje. Podbacili su vokalno, ni izbliza nije isti utisak pri slušanju live i audio verzije. U svakom slučaju, pesmi volim i dalje.
 
Nije to to jednostavno, prošlogodišnja pjesma im je kidala, a i nastup je kidao, to mi je bilo obožavanje, ovdje mi je samo pjesma dobra i to je to, za sve ostalo ravnodušnost
 
Lepo je Duska rekla, Finci su uvek znali da nagrade Srbiju kada posalje dobru i kvalitetnu pesmu. Hvala Finska, vi ste mi u srcu jos od one 12tice Mariji iz 2007. godine
 
Bolji juče vokalno, ali nedovoljno za neki jači plasman.
 
Tako bih voleo sledece godine da Finska posalje pesmu na finskom. Tipa kao i 2010. godine, generalno bih voleo da svaka zemlja peva na svom jeziku. FInska mi je 2010. tako bila dobra, pa i 2012. samo su tada pevali na svedskom jeziku.
 
Back
Top