fi Finska 2024: Windows95man - No Rules!

Ne vidim da je Hrvatska po istim standardima bila bolje prosle godine. Lose su prosli na kraju :rolleyes: (da se razumemo obozavam Let3, pa i ove godine)

I ne kazem da ce proci isto, ali nisu bas ni stani fanovi bili odusevljeni, nije bilo neko remek delo, ali su klinknuli sa publikom, i to je najbitnije na kraju dana. Dzaba svima Cezar Sampson, i Tamara Todevska rezultat.

Realno deluje kao žirijevska nula. :ROFLMAO:
Uhhh dobro jee Englezi i Nemci su sada bezbrizniji i spokojniji kada su videli koga je Finska izabrala, oni jadni svake godine budu jedini uglavnom i usamljeni kad se citaju glasovi posebno zirija kaoo: ZEROO POINTS GERMANY, UK, sadaa im se(barem kod zirija) u finalu pridružuju i njihovi drugari Finci(ako uopste dospeju Finci do finala) ;)

Ja sam i dalje u šoku. Pobeda Sare Sipole je bila nešto najizvesnije na kugli zemaljskoj, poput toga da će sutra svanuti novi dan, a na kraju ovo... Ja i dalje ne mogu da poverujem

Ja sam i dalje u šoku. Pobeda Sare Sipole je bila nešto najizvesnije na kugli zemaljskoj, poput toga da će sutra svanuti novi dan, a na kraju ovo... Ja i dalje ne mogu da poverujem
E pa vidis da nije

Eeeh sad, pa i nije bilo bas najizvesnije, niti je njena pesma bila kao Loreen- "Tatto", niti je ona vokalno Loreen, a niti su Finci ljudi koji biraju balade na evrovziji, oni mislim 7 godina nisu izabrali baladu, a i tada kada su poslali baladu doziveli su nevidjen debakl, tako da.....

Poređenje sa Letom 3 se može vršiti u smislu tog degute nastupa. Za pesmu se to ne može reći, jer je ova znatno slušljivija i nije kakofonija raznoraznih zvukova koji stvaraju migrenu.

Iskreno, malo je i bilo cudno da je Sara bas toliki favorit. Najbolja je i meni bila, ali je obicna balada, nista specijalno

Poređenje sa Letom 3 se može vršiti u smislu tog degute nastupa. Za pesmu se to ne može reći, jer je ova znatno slušljivija i nije kakofonija raznoraznih zvukova koji stvaraju migrenu.
Delulu na maks, kao da poredimo da li je slušljivija pesma onog malog sto je predstavljao Belgiju 2009.godine i pesma "Viva las Vegas" od Elvisa Prislija.

I kada imaš degute nastup, jbg ti moraš imati i PESMU..

Finci ove godine isli kao na tu foru da budu čudni, ludi i preigrali se ,jer su zaboravili na PESMU..

Isti slučaj kao kod Srbije na Evrovziji 2022.godine i 2023.godine, ako me razumeš..

A Finci ce upravo isto i proci dakle poredjenje Srbija 2022.godine i Srbija 2023.godine u ukupnom plasmanu na Evrovziji, to se ispostavilo eto manje od mesec dana od objave svih finskih pesama nazalost pogodio sam da je Finska najveći FLOP ove godine, a pre finskog takmicenja i pre izlaska pesama ocekivanje je bilo ogromno, kao i za PZE23, zato sto je PZE22 bilo dobro i pokidalo..

Ja mislim da Finci ulaze u finale 1/1 uložiće dosta u nastup i to će biti i više nego dovoljno da osvoje publiku, barem kao 7-8 ako ne i malo više.

Ovde jedino Rasmus sa ove slike imao smisla, ovo ostalo se ni ne sećam koji su ovi i šta su, bitni su bili kao semafor u GTA

Ma ovo će proći u finale i tamo osvojiti barem 100 bodova televotinga

Back