Forum Song Contest - Pravilnik

Koji format želite za drugu šansu?

• Samo pesme koje su ispale u polufinalu

Votes: 17 38.6%
  • Samo pesme koje su bile van top 10

Votes: 9 20.5%
  • Sve nepobedničke pesme

Votes: 18 40.9%

• Total voters
    44
  • Poll closed .
Ne vidim sto bi to bio problem, da li je pesma sklepana za par minuta od strane AI ili se pisalo i pravilo godinama. Ako ti se ne svidja taj "novi zanr" ili kako vec da nazovem, jednostavno ne glasas za tu pesmu (ne obracam se tebi licno, nego uopsteno). Kao sto ja, nazalost, u startu eliminisem instrumental ukoliko nije iskljucivo tema instrumental.

Aha. U sustini nemam problem sa tim. To me podseca kao kad neko napravi cover pa malo modifikuje. Samo sto se tu naglasi, a ovamo ne.

Što se ankete tiče, smatram da treba da ostane onako kako je bilo do sad. Nebitno mi je da l neko pošalje i pesmu koja je završila na 2. mestu, ako je to pesma koja mu je obeležila godinu i koju jednostavno voli više od ostalih, pa i iz nekog drugog razloga, smatram da treba ostaviti potpunu slobodu učesnicima.

Znaci necete se smiriti dok ne ogranicite svakog najvise sto moze da se ogranici, cak i na nonsalantne specijale. Iscedili igricu do najveceg stupnja dosade.

Ja razumem oba argumenta, ali neka odluci vecina. Meni ono sto je ispalo u pf je i zasluzilo da ispadne tbh, doduse nisam ni imao puno ispadaka.

Znaci necete se smiriti dok ne ogranicite svakog najvise sto moze da se ogranici, cak i na nonsalantne specijale. Iscedili igricu do najveceg stupnja dosade.
Upravo zbog toga i smatram da ne treba ništa ograničavati, pogotovo ako je specijal godinama ovakav kakav jeste, ne znam zašto bi se to menjalo sad odjednom.

Predlog je mogao da se stavi na glasanje ranije i da se ostavi vremena, a ne ovako zbrda-zdola.

Na drugoj temi sam se izjasnio da mi je ograničavanje besmisleno, a tako sam i glasao.

Stavljena je anketa, niko te ne tera ni za šta. Prestani da cmizdriš.

Ne znam, meni je ok ovako kako je sto se tice specijala da se salju nepobjednicke pjesme.

Plus dodao bih jos jedan prijedlog da naglasite u tom pravilu broj 9 da javno odustajanje znaci trajnu zabranu, stavit u poseban paragraf ili boldovat da bude uocljivo. Ovako je sve u jednom odlomku pa mozda promakne

Last edited:
Back