Forum Song Contest - Pravilnik

Koji format želite za drugu šansu?

• Samo pesme koje su ispale u polufinalu

Votes: 17 38.6%
  • Samo pesme koje su bile van top 10

Votes: 9 20.5%
  • Sve nepobedničke pesme

Votes: 18 40.9%

• Total voters
    44
  • Poll closed .
Ni ja ne vidim problem da pored pobednika i organizator bude direktni finalista. Mislim da time dobijamo veću odvažnost da neko preuzme organizaciju samim tim i veću motivaciju tokom iste. Pritom može se standardno abecedno sortirati da li organizator/pobednik idu u prvo ili drugo polufinale.

Slažem se sa Pokahontasom i mišljenja sam da ni pobednik ne bi trebalo da bude DF. Videli smo par puta i obesmišljavanje toga (sam Pokahontas je najbolje pokazao slanjem Biljane Jevtić koja sigurno ne bi prošla da nije DF, pa i MIlanB sa Adnanon Nezirovićem). Teško da ću ikad pobediti ali ako bi se to i desilo iz istog razloga bih poslao Vendi kao DF.

Pobednik mislim da je OK, to je evrovizijska tradicija

A šok faktor koji Bilja i Adnan donose svojim prolaskom svakako treba takmičenju xD

Iako mozda nikad necu organizovati, ja sam za to da organizator bude DF. Zaista mi je besmisleno da organizatora nema u finalu i verujem da mu nije bas svejedno sto ne prodje.
A inace, DF svakako krade poene od ostalih.

Ne gledam na to da DF krade poene drugima jer svakako treba da ima jednak tretman u glasanju i uglavnom se šalju konkurentne pesme. Jedino što vidim da DF pomaže u toj situaciji jeste ako nema sreće sa rasporedom u polufinalu pa ljubitelji te pesme su mahom zapali u suprotno polufinale.

I dalje smatram da se na taj način obesmišljava jedina stvar koju pobednik FSC-a dobija. Pobednik je izglasan od strane forumaša, a organizator može da bude ko god se prijavi.

Ja organizujem FSC kada smatram da imam zanimljivu temu i kada imam vremena. Drugi motiv mi nije potreban i verujem da je tako sa većinom organizatora. Naravno da svi volimo da prođemo u finale, ali to zavisi od mnogo faktora i u tome i jeste draž takmičenja.

Bilo kako bilo, ako je stav većine da je mesto DF za organizatora potrebno, ja svakako ne planiram da od toga pravim skandal. Saglasan sam sa bilo kojom odlukom koja se donese. Jedino ne bih voleo da takva odluka stupi na snagu pre naredne godine, tj. naredne FSC sezone.

Ja sam hteo da predlozim, kako da DF ne utice na druge ucesnike, ali izgleda da bi to za vecinu organizatora bilo komplikovanije, mada meni ne bi to bio nikakav problem da sam organizator.

Jedino ne bih voleo da takva odluka stupi na snagu pre naredne godine, tj. naredne FSC sezone.
Slazem se.

Takođe smatram da donošenjem odluke da organizator bude df neće nešto naročito doprineti interesovanju za organizovanje FSC-a, možda malo...

Ja prvi do sada nisam nijednom organizovao FSC za ovih 6-7 godina koliko sam na forumu. Srboviziju jesam 2 puta, s tim što sam prvu organizaciju kiksnuo pa sam dobio zabranu org godinu dana, drugi put je bilo bolje... Ne prihvatam se org pre svega jer uglavnom nemam vremena da se 2-3 nedelje toliko posvetim forumu, drugo nisam neki majstor za pravljenje banera i sličica i uglavnom sam na telefonu...

I dalje smatram da se na taj način obesmišljava jedina stvar koju pobednik FSC-a dobija. Pobednik je izglasan od strane forumaša, a organizator može da bude ko god se prijavi.
A organizatoru je zapravo jedina nagrada eksel tabela? 😄
Jedva čekam novu organizaciju da ukrasim eksel. 😆

Ja ne gledam to iz ugla da "natera" nas ostale da se dohvatimo organizacije.
Meni je to vise iz perspektive neutralnog posmatraca. Meni je bezvezno sto nema organizatora u finalu i tako ce ostati. Nije mi to to.

Osecaj bi mi bio kao kad bi zvao drustvo kod sebe i gledam kako se lepo izgraju bez mene. Da sam organizator.

A organizatoru je zapravo jedina nagrada eksel tabela? 😄
Jedva čekam novu organizaciju da ukrasim eksel. 😆

Ne mogu da pričam u ime drugih, ali meni kao organizatoru nagrada nije potrebna. Sam sam se prihvatio organizacije, niko me nije terao da to radim. Meni je zanimljivo da upisujem u Excel i pravim banere.

Na kraju godine neko treba da organizuje Reviju pobednika i Drugu šansu, kako ćemo tog forumaša nagraditi?

Uvek može da se smisli neka nagrada, pa i za to.

Pay Me Bitch Better Have My Money GIF

Tu bi trebalo da bude zadovoljstvo i neko ko je zaista spreman da preuzme organizaciju.
Meni licno su tabele najmanji problem i te brojke... Ali brzina, napraviti banere, postovati i sl. to mi je problem. Ne snalazim se sa tom tehnologijom i trebalo bi mi dobro treniranje da dodjem do nekog pristojnog nivoa.. Zato smo Erin i ja hteli da organizujemo, jer bi bili odlican spoj.

Ja sam hteo da predlozim, kako da DF ne utice na druge ucesnike, ali izgleda da bi to za vecinu organizatora bilo komplikovanije, mada meni ne bi to bio nikakav problem da sam organizator.

Jedino ne bih voleo da takva odluka stupi na snagu pre naredne godine, tj. naredne FSC sezone.
Slazem se.

Što se mene tiče, ja bih pre prihvatila taj tvoj predlog (ako mislite da DF krade poene ostalima svakako), mada se slažem da bi za većinu to verovatno bila samo dodatna komplikacija na sav posao.

Mada, svakako bi trebalo da kažu šta misle i dvojica Miloša (ili barem jedan), pošto ja i da hoću, nemam pravo postavljanja anketa. :)

Ako ćemo baš da kopiramo Evroviziju, ajde da napravimo i Big 3 (Ivana, Milos-S i Miloš); Ivana radi ogroman posao prilikom svake organizacije.

Back