fr Francuska 2022: Alvan & Ahez - Fulenn

Apelujem na forum da bar malo ublaži ovu nepravdu i dodeli mu titulu mistera. Hvala!
Ja sinoć poslah i SMS za njih, zaista su neočekivano nisko završili. Eto ujedno podsetnika da glasate za mis i mistera još dva dana.
 
Nemam reči da opišem koliko mi je žao. Ovo mi je nejneočekivaniji i najnezaslužniji flop u poslednjih 10 godina. Šta je pošlo po zlu, ne znam, meni je pored španskog i našeg, njihov nastup ostavio najpozitivniji mogući utisak sinoć. Ne razumem i nikada neću. :(
 
Nemam reči da opišem koliko mi je žao. Ovo mi je nejneočekivaniji i najnezaslužniji flop u poslednjih 10 godina. Šta je pošlo po zlu, ne znam, meni je pored španskog i našeg, njihov nastup ostavio najpozitivniji mogući utisak sinoć. Ne razumem i nikada neću. :(
Uf isto. Samo me tesi cinjenica da sam pustio 5 glasova za njih kao moje glavne favorite sinoc i da je to rezultiralo time da smo :rs: im dali 2 tvt boda. Bas sam se obradovao - kad je vec sira podrska izostala.
Mislim da su ih :no: u*ebali
 
Da, žreb ih ujebao, mada sam očekivao da će biti dosta primećeni posle Švajcarske.

Ja sam za njih takođe poslao 5 sms-ova, drago mi je jedino što je naša podrška odavde imala koliko-toliko efekta.
 
Slazem se da je zvucalo gore nego na probi prvog polufinala, ali ipak trebalo je ovo mnooooogo vise da ide.
 
Baš je čudno što su ovako loše prošli. Čujem sad od koleginice da joj se najviše dopala i glasala je, kao i ja i još od par njih čuh da su glasali, pa otuda i 2 poena od srpske publike. Izgleda da smo ih među retkima doživeli koliko toliko.
 
Strefio nas PTSD od Balkanike pa odreagujemo malo na taj psihodelija etno :ROFLMAO:
Šalim se, odlični su bili, evo dan drugi kako se čudim, zaslužili su mnogo, mnogo više.
 
To sigurno, ali mislim da su bili dovoljno upеčatljivi za veći broj poena. Jeste nezgodno bilo što su nastupali pre Norveške, ali skroz fino im leglo što su bili posle Švajcarske. Uostalom Portugal je sa treće pozicije uspeo da uđe u top 10, a ovi završiše pretposlednji, a generalno su na kladionicama slično stajali neposredno pred kraj evrovizijske nedelje.
 
Meni je ova pjesma vazda bila ni tu ni tamo, nisam je skoro nikad slušao, i očekivao sam neki bottom 5 što se i desilo na kraju. Možda ih je zeznuo žrijeb, ali teško da je baš toliko, mislim da je više problem što je većini bila okej ali ne u samom vrhu da bi glasali za nju
 
Neverovatno da je Francusku preko 20 zemalja stavio u bottom 5! Razumem da pesma/nastup nisu za svačiji ukus, ali ovakvo rangiranje je ponižavajuće + naročito mi je zanimljivo je kako su zemlje koje često šalju etno u nekom obliku bile užasno stroge (24. mesto kod nas, Albanije, Moldavije). Komično.
 
Last edited:
Ima li ovdje na forumu netko da su mu i pjesma i nastup bili baš loši pa da nam prokomentira zašto?

Nemam mira, stalno razmišljam što je ovdje konkretno pošlo krivo. Pokušala sam biti objektivna i nisam ovdje očekivala ni prvo mjesto pa ni top 10, ali mi se top 15 učinio mogućim (računala sam da će proći malo bolje od mojih prošlogodišnjih favorita, Belgije, koji su bili 19.). Ovakav potop mi je baš bio šok. Još kad sad čitam pozitivne komentare, tek mi ništa nije jasno.
 
Back
Top