FSC. 268 - All About The New

Destry, svaka čast na odličnom FSC-u i svim priredbama koje si nam priredio! 😊 Stvarno je zanimljivo bilo, naročito sada u finalnom glasanju. Hvala ti, pre svega, na svom strpljenju koje znam da si imao i na volji da preuzmeš organizaciju i latiš se ovog posla! 👏

Pokahontase, svaka čast, majstore!!! 🏆 Pesma je skroz OK, ali nekako u ovoj konkurenciji mi nije bila za poene ni u polufinalu, niti u finalu.
🇧🇷 je poslednja zemlja na koju bi me asocirali kako pevačica po svom izgledu, tako i ova muzika, a na kraju i spot! 😦

Ha, a ko je rekao da Grše ne može visoko!? 😀
Naravno da sam očekivao da bude u samom vrhu, doduše možda ne baš da će ga samo dva poena deliti od pobede.

Što se mene tiče, pa mogla je LU da padne, naročito posle tako dobrih komentara i ocena. Nije baš da tako često imam prilike za to. :cautious: No, s obzirom da pri slanju nisam imao nikakva očekivanja, Friday Pilots Club su još dobro prošli u ovakvoj konkurenciji.

Zahvaljujem na poenima:
12 Pokahontas! :D (12 od pobednika, a od ostatka top 15 plasiranih su FPC dobili maksimalno 2 poena)
10 Niko
8 Margy i Zakaya
7 Dežurni i Etica
6 Paučica i Dracarys
5 Ivana, Đole i Destry
4 Dodo i Stole
3 Tinte i Lugnjoslav
2 Creature, Marko, Whisky i Cinque
1 Petar

Primećujem da u poslednje vreme se sve više poklapam sa Whisky-jem i Dracarys-om! :D
Foster The People su i dalje odličan bend! Trebalo je da prođu mnogo bolje.

Kada sam u leksikonu tipovao na koga najviše liči moja pesma, dobio sam sada poene: Pokahontas (12), Paučica (6), Djole89 (5), Stefan28 (0) i Nije sve tako sivo (0), dakle nisam skroz bio u pravu.
Mada, Stefan je dao makar dobar komentar; možda je pesma bila malo ispod crte za poene, a NSTS mi je dao 2 u polufinalu, pa nije totalni promašaj.

Destry, svaka čast na odličnom FSC-u i svim priredbama koje si nam priredio! 😊 Stvarno je zanimljivo bilo, naročito sada u finalnom glasanju. Hvala ti, pre svega, na svom strpljenju koje znam da si imao i na volji da preuzmeš organizaciju i latiš se ovog posla! 👏

Pokahontase, svaka čast, majstore!!! 🏆 Pesma je skroz OK, ali nekako u ovoj konkurenciji mi nije bila za poene ni u polufinalu, niti u finalu.
🇧🇷 je poslednja zemlja na koju bi me asocirali kako pevačica po svom izgledu, tako i ova muzika, a na kraju i spot! 😦

Ha, a ko je rekao da Grše ne može visoko!? 😀
Naravno da sam očekivao da bude u samom vrhu, doduše možda ne baš da će ga samo dva poena deliti od pobede.

Što se mene tiče, pa mogla je LU da padne, naročito posle tako dobrih komentara i ocena. Nije baš da tako često imam prilike za to. :cautious: No, s obzirom da pri slanju nisam imao nikakva očekivanja, Friday Pilots Club su još dobro prošli u ovakvoj konkurenciji.

Zahvaljujem na poenima:
12 Pokahontas! :D (12 od pobednika, a od ostatka top 15 plasiranih su FPC dobili maksimalno 2 poena)
10 Niko
8 Margy i Zakaya
7 Dežurni i Etica
6 Paučica i Dracarys
5 Ivana, Đole i Destry
4 Dodo i Stole
3 Tinte i Lugnjoslav
2 Creature, Marko, Whisky i Cinque
1 Petar

Primećujem da u poslednje vreme se sve više poklapam sa Whisky-jem i Dracarys-om! :D

Kada sam u leksikonu tipovao na koga najviše liči moja pesma, dobio sam sada poene: Pokahontas (12), Paučica (6), Djole89 (5), Stefan28 (0) i Nije sve tako sivo (0), dakle nisam skroz bio u pravu.
Mada, Stefan je dao makar dobar komentar; možda je pesma bila malo ispod crte za poene, a NSTS mi je dao 2 u polufinalu, pa nije totalni promašaj.
Zašto nisi boldovao moj nadimak??? 😌

E, pa nisam ovaj put boldovao pojedinačne poene. Mislim, mogao sam, ali previše bi bilo. :D
Dosta je sitnih poena i preko 100 ukupno, a od velikog broja forumaša. :)

Izdvojio sam bio tvoju pesmu za poene, ali je završila ispod crte, kao i još nekoliko pesama, jednostavno je bilo jako izdanje :/

Ja se ni finalu nisam nadao kada sam video komentare, tako da i sâm prolazak u finale je bio dovoljan 😄

Bravo Destry za organizaciju. Pogotovo na ovakvom nacinu prikazivanja poena u finalu. :love:👏
Cestitke Pokahontasu na pobedi. Posle duzeg perioda mi je pobedila pesma kojom sam dao TOP poene. 😊
Znam da sad svi imamo ovu ili onu teoriju, ali jedna zanimljivost je ta da sam bukvalno u poslednjem trenutku rotirao Alexiu i Belen za 2. odnosno 4. mesto i na taj nacin sam dodelio Alexiji dodatnih 3p, sto je dovoljno za pobedu. Taman sam hteo da posaljem Belen na 2. mesto i da kliknem, samo sam odjednom brzo stavio Alexiju na 2. mesto i poslao. Sad mi je drago sto sam tako uradio, jer je Belen svakako na LU, a i Grse nije pobedio kao najslabija pesma u finalu.
Jedino mi je zao sto Choda kao debitant nije pobedio.

Hvala na poenima:
12p etica 😍
7p Vax
5p Ivana
4p Lignjoslav
1p Leo Cezar

A i ostalima kojima se svidela pesma.

Tetsujin, bravo za pesmu, duo 👏 i moram priznati da sam razocaran rezultatom.
Ali hit mi je to da do sada mi Mahmood nije bio nesto i uglavnom ostavri dobar rezultat; a sad kada mi je odlican, on zavrsi katastrofa. Bojkot. 😅

Pohvale Destryju na organizaciji, čestitke Pokahontas na pobedi, dobra pesma. Hvala malobrojnoj ekipi na bodovima u polufinalu - Majsti, Tinteu i etici na po 10, Tetsujinu na 8 i Leu na 4 poena. Rezultati manje-više OK, pisala sam još na kraju polufinalnih rezultata da mi je falio Awolnation u finalu, mada je ionako bilo dosta jako i dobro sam se namučila sa glasanjem. :D

Printscreenovi: prijave: Lignjoslav, dracarys; polufinalni glasovi: Pokahontas, Anhel; finalni glasovi: whysky, Margy.

Takođe, kod koga su bili prijava i glasovi organizatora bi trebalo da ih postavi. Lista uspešnosti će biti sutra, pošto nisam stigla da kod svih ucrtam izdanja koja ste pauzirali.

Čestitke Pokiju na pobedi i Destriju na odličnoj organizaciji.
Make You Mine je pesma koja mi je doslovno ulepšala ovo leto zbog nekih lepih privatnih stvari koje su se izdogađale i pesma koju sam najviše slušao tako da je bila jedini logičan izbor. Plasman je mogao biti malo bolji, ali finale je bilo pakleno tako da nema veze.

@Tinte točno kako si opisao moju pjesmu, tako sam se i ja osjećao. Oba glasa u fuziji su mi perfekcija u pjesmi. Dugo sam htio tu pjesmu prijaviti. Naravno, razočaran sam rezultatom, ali što ćeš... Nastavi ju dalje slušati. Ja se drogiram mjesecima. :love:

P.S. Jel to tvoja prva 12-ica za moju pjesmu? :unsure:

Last edited:
Printscreenovi: prijave: Lignjoslav, dracarys; polufinalni glasovi: Pokahontas, Anhel; finalni glasovi: whysky, Margy.

1724754998262.webp

1724755037115.webp

1724755231821.webp

1724755263521.webp

1724755323406.webp

1724755370680.webp

Attachments

• 1724755112464.webp
    1724755112464.webp
    48.7 KB · Views: 3
fsc.jpg

Ja se nadam da je sve ucrtano, proveravala sam i popravljala.
Stavila sam malkice tamniju nijansu sive u odnosu na prošlu, još tamnije nisam htela jer postoji već dosta polja i ljudi koji su pauzirali barem jedno izdanje, pa mi iskreno nije izgledalo lepo. :)

Zaboravih da čestitam pobedniku, zasluženo, dobra pesma 👏 Čestitke i Destryju još jednom, organizacija bez greške 👏
Zahvaljujem na poenima za Nyassu, očekivan top 10, bez lažne skromnosti, mada je moglo to i više... 🙃 Hvala na poenima u pf, kao i finalu, a posebno hvala: kvazimodo i Pipi (12p), creature i zakaya (10p) i Arsenic (8p) 😇🙏

Uživamo dok nas creature sve ne proždrne, citiramo pesnika Endregu:

“Ničija nije do zore gorela”, tako će i nama.
Trebaju mi samo dve pobede i da me ne preskačeš više, sedi gde si. Lagano, šta. 😂

Back