Filhy
Ekspert
Destry, svaka čast na odličnom FSC-u i svim priredbama koje si nam priredio!
Stvarno je zanimljivo bilo, naročito sada u finalnom glasanju. Hvala ti, pre svega, na svom strpljenju koje znam da si imao i na volji da preuzmeš organizaciju i latiš se ovog posla! 
Pokahontase, svaka čast, majstore!!!
Pesma je skroz OK, ali nekako u ovoj konkurenciji mi nije bila za poene ni u polufinalu, niti u finalu.
je poslednja zemlja na koju bi me asocirali kako pevačica po svom izgledu, tako i ova muzika, a na kraju i spot! 
Ha, a ko je rekao da Grše ne može visoko!?
Naravno da sam očekivao da bude u samom vrhu, doduše možda ne baš da će ga samo dva poena deliti od pobede.
Što se mene tiče, pa mogla je LU da padne, naročito posle tako dobrih komentara i ocena. Nije baš da tako često imam prilike za to.
No, s obzirom da pri slanju nisam imao nikakva očekivanja, Friday Pilots Club su još dobro prošli u ovakvoj konkurenciji.
Zahvaljujem na poenima:
12 Pokahontas!
(12 od pobednika, a od ostatka top 15 plasiranih su FPC dobili maksimalno 2 poena)
10 Niko
8 Margy i Zakaya
7 Dežurni i Etica
6 Paučica i Dracarys
5 Ivana, Đole i Destry
4 Dodo i Stole
3 Tinte i Lugnjoslav
2 Creature, Marko, Whisky i Cinque
1 Petar
Primećujem da u poslednje vreme se sve više poklapam sa Whisky-jem i Dracarys-om!
Foster The People su i dalje odličan bend! Trebalo je da prođu mnogo bolje.
Kada sam u leksikonu tipovao na koga najviše liči moja pesma, dobio sam sada poene: Pokahontas (12), Paučica (6), Djole89 (5), Stefan28 (0) i Nije sve tako sivo (0), dakle nisam skroz bio u pravu.
Mada, Stefan je dao makar dobar komentar; možda je pesma bila malo ispod crte za poene, a NSTS mi je dao 2 u polufinalu, pa nije totalni promašaj.
Pokahontase, svaka čast, majstore!!!
Ha, a ko je rekao da Grše ne može visoko!?
Naravno da sam očekivao da bude u samom vrhu, doduše možda ne baš da će ga samo dva poena deliti od pobede.
Što se mene tiče, pa mogla je LU da padne, naročito posle tako dobrih komentara i ocena. Nije baš da tako često imam prilike za to.
Zahvaljujem na poenima:
12 Pokahontas!
10 Niko
8 Margy i Zakaya
7 Dežurni i Etica
6 Paučica i Dracarys
5 Ivana, Đole i Destry
4 Dodo i Stole
3 Tinte i Lugnjoslav
2 Creature, Marko, Whisky i Cinque
1 Petar
Primećujem da u poslednje vreme se sve više poklapam sa Whisky-jem i Dracarys-om!
Foster The People su i dalje odličan bend! Trebalo je da prođu mnogo bolje.
Kada sam u leksikonu tipovao na koga najviše liči moja pesma, dobio sam sada poene: Pokahontas (12), Paučica (6), Djole89 (5), Stefan28 (0) i Nije sve tako sivo (0), dakle nisam skroz bio u pravu.
Mada, Stefan je dao makar dobar komentar; možda je pesma bila malo ispod crte za poene, a NSTS mi je dao 2 u polufinalu, pa nije totalni promašaj.