Fudbal

Pa nije Japan iznenađenje.

Iran nikada do sada nije prošao grupu, pa eto sad imaju priliku.

Pa sta cudno kad je skoro 50 zemalja na Svetskom prvenstvu sledece godine...po meni je to glupo, previse je to utakmica.

Apsolutno se slažem. Bolje da su ostavili 32 zemlje i da iz svake grupe 2 reprezentacije prođu ovako prolaze i trećeplasirani. 8 od 12 trećeplasiranih će imati šansu da uđe u nokaut fazu. Meni je to mnogo zaista.

Jedva čekam da vidimo nogometne majstorije Uzbeka i Jordanaca lol presmiješno

I u Africi će biti svega. Zelenortski otoci, Gabon, Komori, Namibija, Burkina Faso... Neko od njih će se dokopati Mundijala vjerojatno😌

50 zemalja je baš previše. Gubi se kvalitet fudbala a igrači se umaraju igrajući dodatne utakmice sa državama koje jedva da imaju 11 igrača za ekipu. Pritom su takve utakmice totalno nezanimljive i negledljive...

Slazem se. Ali recimo, prosle godine na EURO imali smo Gruziju za koju smo svi govorili da joj nije mesto, a na kraju je pokazala, dokazala da joj je ipak mesto tu.

Jeste. Sad nisu uspeli ni u baraz. A Palestina ima sanse, sto mi je zanimljivo.

Која досадна утакмица, боље да сам гледао Звезде Гранда. Они лоши, а ми никако да дамо гол.

Jako loša igra. Ne zna se ko je gori bio na terenu.

Jedino vredno pohvale je odbranjen penal, ostalo nije vredno komentara.

Ma ovo je bilo totalno negledljivo, kvalitet fudbala nula. Iskreno sa ovakvom igrom ni ne zaslužujemo da se nađemo na svetskom prvenstvu. Sad će Piksi sa svojim pričama kako je ovo ogroman bod u gostima, protivnička ekipa odigrala nikad bolje...

I po ko zna koji put me nasi dotuku sa ovim, a ja debil se i dalje zivciram zbog ovih.

Jedva čekam da vidimo nogometne majstorije Uzbeka i Jordanaca lol presmiješno

I u Africi će biti svega. Zelenortski otoci, Gabon, Komori, Namibija, Burkina Faso... Neko od njih će se dokopati Mundijala vjerojatno😌

E pa Uzbekistan igra relativno dobro i u tri zadnje kvalifikacije za SP su ispadali za dlaku. Biće baš zanimljivo videti šta mogu, i da li mogu, na SP. Jordan je tu već druga priča,bez ikakve šanse za bilo šta.

Zelenortska Ostrva isto mogu dosta, njihovi igrači su ionako svi iz Portugala

Pa bi mi da nađemo drugog ali preCednik ne dozvoljava. A ni prepotentni "gospodin" Piksi neće sam da se povuče i da ostavku.

Back