Fudbal

Kakva golčina Kange. Stvarno ludo iskustvo kad gledaš uživo!

Vlahovic napravio katastrofalnu gresku i "asistirao" Milanu gol. I sad ga Srbi a pogotovo Hrvati urnisu i rapazinju na krst kako je on prevara od igraca, ispodprosecan i precenjen. Ja Ducija volim kao da mi je rodjen brat i mnogo mi ga je zao sad u ovakvom trenutku, znaci decko pocinje da gubi samopouzdanje vec sa 22 godine...

Juve je generalno u haosu i onda se i Vlahović uklopio u to sivilo. Najbolje je da otpuste Alegrija, jeste da je imao velike uspehe u prvom mandatu ali sad u drugom ekipa ne može da mu se sastavi.

Ne gubi Vlahovic samopouzdanje. Sticajem okolnosti znam neke ljude koji su trenirali sa njim jos dok je ulazio u prvi tim Partizana i svi kazu kako je decko masina i kako nista ne moze da ga poremeti psihicki

Decko je prolazio mnogo tezi period u karijeri tad, kad je imao 16 godina i treneri nisu smeli da ga stavljaju jer nije hteo da potpise za menadzersku agenciju iza koje stoje pojedini ljudi iz ove vlasti (na kraju je popustio ali kad je otisao u Fiorentinu).

To je sigurno mnogo veci stres nego par slabijih meceva u Juveu, iz kog ce svakako otici ako oni nastave da igraju ovako lose. On je najbolji mladi napadac sveta od ostatka (Haland i Mbape su se izdvojili). Mislim da je trebalo da ode u Arsenal, mnogo zdravija sredina, ali dobro, peglace on svakako

Trebao je u Arsenal i nadam ss da ćemo ga svakako dovesti. Arsenalu fali jos jedan dobar odbrambeni onako da koamnduje odbranom i napadač poput Vlahovića. U Arsenalu ima ko da mu doda loptu.

Al će biti zanimljivo, Mađarska, Srbija, Crna Gora..:D

Hrvatska zasad sa Velsom i Jermenijom,
BiH sa Portugalcima i Islandom.

Evo i Turske u D, ova grupa E ima da bude laganica...

Fin žreb za Srbiju

jX2XvST.jpg

Grupom prezadovoljan. Pod uslovom da nema nikakvih kazni, definitivno idem da gledam utakmicu uzivo protiv Crnu Goru. Za ostale doduse jos ne znam, ali Crna Gora sigurno!

Jako sam priželjkivao Litvaniju i Mađarsku i to se i dogodilo. Idemo momci i na evro!

Ajde znaci da dozivim i to vise, da vidim Srbiju na Evropskom. Bio sam bebac kad su zadnji put bili.

Lele... 🤣🤣🤣

Kamo srece da mu nasi uvale petardu i da mu vrate za Ukrajinu i onaj katastrofalan poraz 5:0 od pre tri godine.

Razocaran sam u Vlahovica. Mislio sam da je decko skroz prizeman i fin, medjutim ispostavilo se da je to ustvari njegova maska. Dopisivao sam se sa jednom fan stranicom na Instagramu tako sto sam u pocetku slao kolaze posvecene njemu, da bi ga kasnije hvalili i onda dobijem saznanje da je sam Dusan licno trazio od te fan stranice (koju je inace vodila jedna devojka njegovo godiste) da obrise objavu a nije bilo nista lose niti uvredljivo na njegov racun. Isao je dotle da je pretio policijom. Izgleda kao da je zezancija, ali znak za verifikovani nalog ne moze da pogresi. I ne, nije montaza niti laz. Mogu da posaljem printscreen prepiske.

Toliko sam se bio razocarao da sam se na kraju rasplakao i dobio migrenu. Ja razumem da hoce da bude skroz privatan, ali ovime pokazuje ponasanje kao dete od 12 godina u telu 22godisnjaka.

Zaista nije zezancija a izgleda kao da jeste. Dokaz je i to da je cesto gledao i price.

Razocaran sam u Vlahovica. Mislio sam da je decko skroz prizeman i fin, medjutim ispostavilo se da je to ustvari njegova maska. Dopisivao sam se sa jednom fan stranicom na Instagramu tako sto sam u pocetku slao kolaze posvecene njemu, da bi ga kasnije hvalili i onda dobijem saznanje da je sam Dusan licno trazio od te fan stranice (koju je inace vodila jedna devojka njegovo godiste) da obrise objavu a nije bilo nista lose niti uvredljivo na njegov racun. Isao je dotle da je pretio policijom. Izgleda kao da je zezancija, ali znak za verifikovani nalog ne moze da pogresi. I ne, nije montaza niti laz. Mogu da posaljem printscreen prepiske.

Toliko sam se bio razocarao da sam se na kraju rasplakao i dobio migrenu. Ja razumem da hoce da bude skroz privatan, ali ovime pokazuje ponasanje kao dete od 12 godina u telu 22godisnjaka.

Zaista nije zezancija a izgleda kao da jeste. Dokaz je i to da je cesto gledao i price.

Sama činjenica da je često gledao priče treba da ti bude znak da to nije on.

Često puta i ti profili sa verifikovanim nalogom nisu korišćeni od strane te osobe već je on nekome dao pristup da sve to vodi za njega. Sumnjam da bi se on bavio time dan ili veče pred utakmicu u ligi šampiona. Nije da mislim da lažeš ili bilo šta slično samo mislim da si povređen i da trenutno ne vidiš obe strane priče. Bez obzira na to, mislim da ne trebaš toliko da pridaješ značaja ljudima koje ne poznaješ i da dozvoliš da te to toliko povredi do te mere da imaš migrene. Čak i da je on lično tražio da se sve to skloni, ne znači da ima nešto lično protiv bilo koga već ima svoje razloge za tako nešto. Ti to ne znaš jer ga ne poznaješ a ne poznajem ga ni ja tako da je besmisleno pričati o tome šta bi on uradio ili šta ne bi uradio.

Nije to bilo dan pre utakmice, nego dosta ranije tokom ove godine.

Jednostavno posle svega toga ne mogu da ga gledam na isti nacin kao i do sad.

Ali dobro, necu vise da se bavim njime.

Definitivno. Lepo sam rekla, do kraja ima da bude haos.:ROFLMAO::ROFLMAO: Još posebno ako su Monako i Ferencvaroš ostali 1:1..
Sad samo hrabro i lagano, da se protiv Monaka odradi ono što je do igrača Zvezde.

Šteta za Partizan, mada koliko pročitah i oštećeni su usput. Mada, nekako za njih ne strahujem baš toliko. Posebno posle dve sjajne utakmice sa Kelnom.

Back