Fudbal

Moze da se ponovi 2002, ujedno da izbace Francusku u grupnoj fazi i da se nastavi cuveno prokletstvo.

Pa morale bi Kostarika i Australija da učine nešto da bi Francuzi ispali. A sumnjam da mogu da iznenade Francuze osim ako se Francuzi sami ne unište kao Nemci pre 4 godine.

Pa morale bi Kostarika i Australija da učine nešto da bi Francuzi ispali. A sumnjam da mogu da iznenade Francuze osim ako se Francuzi sami ne unište kao Nemci pre 4 godine.
Tunis tesko, ali Australija moze da iznenadi isto.

Ipak je tu prisutan veliki pritisak branioca titule. A i tako bi se Mbape spustio malo na zemlju.

Tunis tesko, ali Australija moze da iznenadi isto.

Ipak je tu prisutan veliki pritisak branioca titule. A i tako bi se Mbape spustio malo na zemlju.

Ne znam zašto sam se prebacio da je Kostarika sa njima haha. Moja greška.

Tunis da.. Tunis teže da može protiv Francuza.

U lošoj su formi Francuzi ali igrači su im vrhunski. Sumnjam da će tek tako izgubiti na svetskom. Neko ih mora nadigrati kao Danska u Ligi Nacija.

Screenshot_20221113-231902_FIFA Mobile.webp
Igram sad igricu Svetsko 2022 preko Fife 23 na Androidu i mogu da kazem da je razocaravajuce. Prvo sto ovaj dodatak za Svetsko izgleda kao igrica kakva je bila za 1998. i 2002. (stavljene samo reprezentacije koje su se stvarno kvalifikovale plus nekoliko onih koji nisu, nema da se igraju kvalifikacije). Dok su 1998. i 2002. sadrzale sve stadione, ova sadrzi samo DVA od osam stadiona u Kataru sto je JADNO. Ako nista, svidja mi se kako su zakacene zastave reprezentacija koje su se stvarno kvalifikovale (toga je bilo i 1998, 2006. i 2010).

Ne svidja mi se iskreno sto igrice vezane za Svetska i Evropska umiru, jer ranije sam se radovao svakoj igrici, da bi usledila razocarenja pocev od 2010. i 2014. koje nisu izasle za racunar uopste, pa onda Evropska od 2012. postaju kao dodaci prvo za Fifu, a posle za PES. Ako nista ovde, 2012. jer bar sadrzala sve stadione i sve Uefine repke, dok 2016. za Pes je sadrzala samo jedan stadion i 40ak repki.

Zato sam ja "zaglavljen" igrajuci igrice Svetska 2002. i 2006. i Evropska 2000, 2004. i 2008.

Dokazano je da je Kastiljo Ekvadorac tako da je to stara vest. Ekvador a i sam Kastiljo je dokazao da je tako pa tu nema više spora. I Čile i sve reprezentacije koje na taj način žele na svetsko su JADNE. Ali zaista.

Platiće valjda samo neku sitnu kaznu jer datum rođenja jesu lažirali i krenuće sa -3 boda sledeće kvalifikacije, mada to ne verujem da će im išta odmoći, pošto od Južne Amerike idu 6 direktno na sledeće.

Kazna je 100 000 evra, sto je nista u odnosu na to koliko ce dobiti od samog ucesca. A tih -3 boda nista ne znaci, sto pise Ivana, jer 6 od 10 prolazi na SP. U prevodu " 'Al smo vas zeznuli 😈".

Kazna je 100 000 evra, sto je nista u odnosu na to koliko ce dobiti od samog ucesca. A tih -3 boda nista ne znaci, sto pise Ivana, jer 6 od 10 prolazi na SP. U prevodu " 'Al smo vas zeznuli 😈".

Na kraju su zeznuli sami sebe jer Kastiljo neće ni igrati zato što ga trener nije odabrao da bude u ekipi 😅

Biće ovo zanimljivo svetsko. Već me hvata onaj početni hajp.

Moram takođe da kažem da me nervira činjenica da sam ceo album ispunio a u nekim ekipama uopšte nema tih igrača koje imam u albumu. Šteta :ROFLMAO:

Деф је ово мундијал за који влада најмање интересовање јавности икада.

Pa kad nema kontroverzi kod nasih logicno da novinari nemaju o cemu da pisu. A ranije su imali:
2006. afera Petkovicev sin
2010. Tole Karadzic
2018. teranje Muslina i dolazak Krstajica.

Деф је ово мундијал за који влада најмање интересовање јавности икада.
Осим код нас Срба, хајп на нивоу, бар у мом окружењу и на друштвеним мрежама 😄

Једва чекам да почне ово и баш имам велика очекивања јер нам је екипа фантастична 🙌🇷🇸

1200px-2022_FIFA_World_Cup.svg.png

Sada već tradicionalno održava se forumska kladionica. Pravila su ista kao i prethodnih godina.

1:0

1:0 3 poena
2:1,3:2,4:3... 2 poena
2:0,4:1... 1 poen
1:1,0:1... 0 poena

Back