Fudbal

Na fifa sajtu sam za predikciju stavio 4-1, a ovde iz nekog razloga promenio na 3-1. Jel to 1 ili 2 poena? 🤣

Meksiko - Poljska bas neinspirativna utakmica ispade na kraju ali mi se svidja sto se opasno zakuvalo u grupi.

Sto se ove utakmice tice, ponadah se da ce ostati 2-1 :ROFLMAO: Ali sta je tu je. Dobro su krenuli kenguri, no Francuska je ipak za klasu kvalitetnija ekipa.

Mada mislim da će biti tu još koji gol, posebno ako bude kilometarske nadoknade opet.

Nova pravila su stupila na snagu pa zbog toga. Pricali su o tome i nasi danas na konferencije. Sudije su im to objasnile unapred zbog cega je to tako.

@Leo Cezar Kasniš jedan dan. :)

Maroko - Hrvatska 0:1
Nemačka - Japan 2:1
Španija - Kostarika 4:0
Belgija - Kanada 3:1

Utakmicu sa Brazilom nam sudi isti sudija kao na meču u Rusiji pre četiri godine. Ajd, pa da možda barem krajnji ishod bude drugačiji. :D

Maroko - Hrvatska 0:1
Njemačka - Japan 1:1
Španija - Kostarika 2:0
Belgija - Kanada 1:0

Maroko - Hrvatska 1-2
Njemačka - Japan 2-0
Španjolska - Kostarika 3-1
Belgija - Kanada 1-1

Utakmicu sa Brazilom nam sudi isti sudija kao na meču u Rusiji pre četiri godine. Ajd, pa da možda barem krajnji ishod bude drugačiji. :D
Kurir u najvece kuka zbog toga.

Aj da vidimo za sutra:

Spanjolska 2:0 Kostarika
Nemacka 1:0 Japan (dosta je rizicno, jer Nemci znaju dosta da kiksnu u zadnje vreme)
Belgija 3:0 Kanada
Maroko 0:4 Hrvatska

Maroko🇲🇦 0:2 🇭🇷Hrvatska
Nemačka🇩🇪 1:0 🇯🇵Japan
Španija🇪🇸 3:0 🇨🇷Kostarika
Belgija🇧🇪 2:1 🇨🇦Kanada

Za sutra predviđamo vatromet golova:

🇲🇦 1:3 🇭🇷

🇩🇪 3:0 🇯🇵

🇪🇸 3:1 🇨🇷

🇧🇪 4:0 🇨🇦

Već vidim kako će Kostarika i Španjolska remizirati na kraju, pazite štas vam reko, al’ ajde vjerujem u kvalitetu Španjolaca ipak

Maroko🇲🇦 1:2 🇭🇷Hrvatska
Nemačka🇩🇪 2:0 🇯🇵Japan
Španija🇪🇸 1:0 🇨🇷Kostarika
Belgija🇧🇪 0:1 🇨🇦Kanada

Ja vise sumnjam u Nemce nego u Spanjolce bas zbog 2018. i svega sta je bilo tad.

Maroko 🇲🇦 1-2 🇭🇷 Hrvatska
Njemačka 🇩🇪 3-1 🇯🇵 Japan
Španjolska 🇪🇸 2-0 🇨🇷 Kostarika
Belgija 🇧🇪 2-2 🇨🇦 Kanada (nadam se da će im Kanada uspjet otkinut bodove)

Back