Fudbal

Ne uporedjujem nikoga ni sa kim, vec ima mnogo napaljenika koji su se napalili toliko da pobedjujemo Brazil... To ima tako da se obije o glavu, kad god smo imali puno napaljenika, izduvali smo debelo.

Tako je bilo sa kosarkasima ove godine.

Ne uporedjujem nikoga ni sa kim, vec ima mnogo napaljenika koji su se napalili toliko da pobedjujemo Brazil... To ima tako da se obije o glavu, kad god smo imali puno napaljenika, izduvali smo debelo.

Tako je bilo sa kosarkasima ove godine.

Hvala Bogu pa naši fudbaleri i naš trener ne zavise od komenatara na socijalnim mrežama.

A sto ne bi dobili Brazil? Imamo jako dobar i uigran tim, odlicnog selektora koji zna sta hoce i ozbiljnu seriju jako dobrih rezultata u zadnjih godinu dana.

Prosli nas duel sa Brazilom nije ni bio spreman, islo se na to da osvojimo sve bodove koji su nam potrebni u prve dve utakmice dok se sa Brazilom igralo bez ikakve nade i maltene turisticki. Tada je Veljkovic debitovao a zadnja linija bila totalno neuigrana.

Nismo se ni tada obrukali.

A sada je znatno drugacija situacija i naravno, ozbiljno smo se pripremali za ovaj duel. Siguran sam da se Nejmar i kompanija nece setkati na terenu kakav god rezultat da bude.

Sramota, bolje se kotiram na ovoj nego na esc kladionici na kojoj zapravo i mozgam sta i kako da prognoziram :ROFLMAO:

Meni 2 boda, mada ne viđa se često da neka ekipa ovako dominira u broju šuteva, a na kraju izgubi.

Švajcarska - Kamerun 1:1
Urugvaj - Južna Koreja 2:2
Portugalija - Gana 2:1
Brazil - Srbija 1:1 :)

Švicarska - Kamerun 1:0
Urugvaj - Južna Koreja 3:1
Portugal - Gana 2:1
Brazil - Srbija 2:1

Švajcarska - Kamerun 1:1
Urugvaj - Južna Koreja 2:1
Portugalija - Gana 1:1
Brazil - Srbija 1:2

Prognoza za Srbiju u skladu sa licnim zeljama pa ako ne bude ni bod, necu se buniti.

Ajd da vidimo:

Brazil 2:0 Srbija (zao mi je ali to je jace od mene)
Svajcarska 1:0 Kamerun
Portugal 0:1 Gana (ocu ovde da Ganci iznenade)
Urugvaj 2:0 Juzna Koreja

Ja sam nekako opušten pred meč sa Brazilom, mislim da je ta utakmica i psihički nekako najlakša za igrati.. Druga, a posebno treća će biti teške u glavi. Svakako nadam se najboljem i optimista sam posle dugo dugo ;)

Švajcarska🇨🇭 1:0 🇨🇲Kamerun
Urugvaj🇺🇾 1:0 🇰🇷Južna Koreja
Portugal🇵🇹 2:0 🇬🇭Gana
Brazil🇧🇷 2:1 🇷🇸Srbija

Back