Fudbal

Konačno sam na današnjim mečevima fino sakupio bodova na ovoj kladionici (4).
Bilo bi lepo da sada dobijem bar još 2 poena, ali još bolje 0 ako bi se desilo neko čudo u korist :rsb: 😀

Konačno sam na današnjim mečevima fino sakupio bodova na ovoj kladionici (4).
Bilo bi lepo da sada dobijem bar još 2 poena, ali još bolje 0 ako bi se desilo neko čudo u korist :rsb: 😀
Ne treba nam cudo, mi ga vec imamo
EJ6F2AxXYA8L8vk.jpg

Toliko se ništa ne događa, da je bila samo minuta nadoknade xD, dobro ste posloženi, pametno igrate, nastavit ovako i uzet bod

Ja sam baš zadovoljan viđenim. Kako god se završilo večeras, ako ovako budu igrali i naredna dva meča u grupi, nema zime za nas.

Rekao sam ja ko sljivi Brazil, oni uopste nisu bitni. Neka ih, dajem Brazil samo da pobedimo Svajcarsku i Kamerun. Ako stvarno ne pobedimo ove dve reprezentacije, onda ne znam...

Нисмо ми никакви баксузи већ је Бразил једноставно бољи. И то много много бољи
Znao sam ja da je Brazil prevelik zalogaj za nase.

Naši su dali svoj maksimum. Ovaj Brazil je najbolja ekipa na prvenstvu. To je bar moje mišljenje.
Апсолутно. За сада једини који су уз Шпанце потпуно оправдали свој статус. Брза, течна и лепршава игра, тачни пасови, уиграни играчи.

Апсолутно. За сада једини који су уз Шпанце потпуно оправдали свој статус. Брза, течна и лепршава игра, тачни пасови, уиграни играчи.

Kad njima u 70om minutu ulaze Jesus i Antoni tu je sve jasno. Oba igrača su kvalitetna i igrali bi prvu postavu u bilo kojoj drugoj reprezentaciji. Brazil je veliki favorit za osvajanje prvenstva.

Na nama je da probamo da se plasiramo što dalje možemo. Verujem da će se naši truditi i to mi je sasvim dovoljno zaista!

Ma ko ih sisa. Njima se vraca progresivni levicar Lula koji ce ih unesreciti i ojaditi, a mi ostajemo proevropska perjanica i ekonomski tigar pod kormilarom Vucicem.

Back