Dobre utakmice danas.
Iran je pokazao da je dobra ekipa, kako i pisah ranije. Ona utakmica sa Engleskom svakako nije bila pravi pokazatelj. Vels ocajan + onaj crveni je samo zacinio svakako los utisak.
Katar....bez obzira na cinjenicu da je domacin definitivno najslabija ekipa na ovom prvenstvu. Ne volim da budem grub ali realno, veze nemaju.
Holandija me jako razocarala. Mada su oni u padu vec neko vreme, ovo je bas bila jadna partija. Ekvador ih je nadigrao i zasluzio pobedu. Proci ce grupu i mislim da svakako ispadaju u prvoj knockout utakmici.
Sto se tice Engleske i SAD-a....mislim da su Amerikanci isto potencijalni dark horse. Veoma dobra i kompaktna ekipa. Nece biti lak zalogaj nikome ni u narednim mecevima.
...
A sto se tice Tijaga Silve.........nakon onog kezenja, valjanja i plazenja, on je poslednja osoba koja treba da prica o postovanju protivnika. Ja koliko vidim, igraci Brazila ne postuju nikoga. Selektor je druga prica, on je gospodin. Svaka im cast na fudbalskom umecu i klasi ali to ne povlaci nuzno i dobar karakter, kao sto se moze videti.