Fudbal

Poljska - Saudijska Arabija 2-1
Argentina - Meksiko 1-0
Francuska - Danska 3-1
Tunis - Australija 1-1

Dobre utakmice danas.

Iran je pokazao da je dobra ekipa, kako i pisah ranije. Ona utakmica sa Engleskom svakako nije bila pravi pokazatelj. Vels ocajan + onaj crveni je samo zacinio svakako los utisak.

Katar....bez obzira na cinjenicu da je domacin definitivno najslabija ekipa na ovom prvenstvu. Ne volim da budem grub ali realno, veze nemaju.

Holandija me jako razocarala. Mada su oni u padu vec neko vreme, ovo je bas bila jadna partija. Ekvador ih je nadigrao i zasluzio pobedu. Proci ce grupu i mislim da svakako ispadaju u prvoj knockout utakmici.

Sto se tice Engleske i SAD-a....mislim da su Amerikanci isto potencijalni dark horse. Veoma dobra i kompaktna ekipa. Nece biti lak zalogaj nikome ni u narednim mecevima.

...

A sto se tice Tijaga Silve.........nakon onog kezenja, valjanja i plazenja, on je poslednja osoba koja treba da prica o postovanju protivnika. Ja koliko vidim, igraci Brazila ne postuju nikoga. Selektor je druga prica, on je gospodin. Svaka im cast na fudbalskom umecu i klasi ali to ne povlaci nuzno i dobar karakter, kao sto se moze videti.

Sutra:

Tunis 1:0 Australija
Poljska 2:0 Saudijska Arabija
Francuska 3:0 Danska
Argentina 2:1 Meksiko

Danasnji igraci Brazila nece nikad dostici ono sto je onaj tim iz 2002. dostigao i s razlogom je taj Brazilski tim cenjen i dan danas. A ovo? Sta? Nejmar koga bas briga za ostale i gleda samo sebe, pa se valja kako bi privukao paznju. Onda Tijago Silva sa ovim sto je kao "uvredjen"...

https://www.instagram.com/reel/ClZeq7bqSi3/?igshid=ZTA1ZTQyMGU=

Ovaj decak ovde je sve lepo rekao o Nejmaru.

Holandija igra polako i bez prevelikog cimanja…zagrevaju se oni da eksplodiraju u nokaut fazi….Lale su to….

Tunis - Australija 1:1
Poljska - Saudijska Arabija 1:0
Francuska - Danska 2:1
Argentina - Meksiko 2:1

Poljska - Saudijska Aeabija 2:1
Francuska - Danska 3:0

Тунис 2 : 0 Аустралија
Пољска 1 : 1 Саудијска Арабија
Аргентина 1 : 2 Мексико
Француска 1 : 1 Данска

Тунис 1 : 0 Аустралија
Пољска 1 : 1 Саудијска Арабија
Аргентина 2 : 1 Мексико
Француска 1 : 1 Данска

Tunis - Australija 1:0
Poljska - Saudijska Aeabija 2:0
Francuska - Danska 2:0
Argentina - Meksiko 2:0

Тунис 0 : 2 Аустралија
Пољска 0 : 1 Саудијска Арабија
Аргентина 1 : 0 Мексико
Француска 1 : 0 Данска

Tunis-Australija 2-1
Poljska-SA 1-0
Argentina-Meksiko 2-1
Francuska-Danska 3-1

Tunis 🇹🇳 2-1 🇦🇺 Australija
Poljska 🇵🇱 1-1 🇸🇦 Saudijska Arabija
Argentina 🇦🇷 2-1 🇲🇽 Meksiko
Francuska 🇲🇫 1-1 🇩🇰 Danska

Poljska - Saudijska Arabija 1:1
Argentina - Meksiko 1:0

Tunis 1:1 Australija
Poljska 2:1 Saudijska Arabija
Argentina 1:1 Meksiko
Francuska 3:2 Danska

Tunis - Australija 0:1
Poljska - Saudijska Arabija 1:1
Francuska - Danska 1:2

Tunis - Australija 0:0
Poljska - Saudijska Arabija 1:0
Argentina - Meksiko 1:1
Francuska - Danska 2:1

Priznaj samo da imaš tetku u Holandiji koja ti šalje pare i to je to
Tetke, striceve i ujne imam po drugim zemljama, ali u Holandiji ne. To je samo prevelika ljubav prema holandskom fudbalu. Ne treba govoriti koliko je Holandija u svojoj fudbalskoj istoriji imala legende. Niko nije igrao tako kreativan fudbal kao ona. Zvali su je evropski Brazil. Go The Netherlands. 🇳🇱🇳🇱🇳🇱

Ova holandska generacija nema ni priblizno kvalitet koji su imale te cuvene generacije. Nece oni daleko.

Sto se prognoza tice...

Poljska - Saudijska Arabija 2:1
Argentina - Meksiko 2:2

Back