Fudbal

A da otpišemo ovo i krenemo da se hajpujemo za kvalifikacije za evropsko, tu nam najveći protivnik Mađarska? 🤣

Inače ne bih voleo da Piksi dobije otkaz kako neki predviđaju. Jeste i on sad pravio greške i to baš kad nije trebalo, ali verujem da je uvideo to. Neki prošli selektori ne da su pravili greške već su greške bile sve što su pravili.

Preterujete, nismo imali ovakve rezultate poslednjih x godina, plus nas jedna pobeda deli od istorijskog uspeha. Svajcarska nije Spanija/Francuska. Jedino ako se zakacio sa pola tima, ili ako mu je ova situacija sa izborom predsednika Saveza zakomplikovala poziciju pa da kazes leti posle prvenstva.

Pa dobro, mi smo bili na pobedu od tog istorijskog uspeha i na prošlom prvenstvu. Zapravo tada nam je i nerešeno bilo dosta, ali na kraju ipak ništa. Oni sigurno mogu da pobede Švajcarsku, ali moraju mnogo bolje nego juče... videćemo da li mogu.
I ja mislim da Piksi treba da ostane, ali sa našim Savezom se nikad ne zna. Tamo su lični interesi uvek iznad interesa reprezentacije.

Apsolutno Piksi treba da ostane, moramo da imamo kontinuitet.

Ali cela ova prica oko novog predsednika Saveza ne mirise na dobro. On ako ode, ugasili smo ga na duze staze. Ne gine novi Pizon/Krstajic a sa njim i brukanje u LN a potencijalno i u ovim (nikad laksim) kvalifikacijama za EURO. Taman idealna prilika da se nase prokletstvo (izostanak sa EP 20+ godina sada) nastavi.

Gde god SNS udje, tu trava ne raste. Imali smo bezbroj primera do sada.

A uzgred, kad smo kod SNS-a, ovako to rade ozbiljni drzavnici. Preuzimaju krivicu na sebe. On je uradio covek sta je do njega.........ali kako god bilo, bolji smo nego sto smo bili za vreme bivse vlasti.

krivac.jpg

„Nažalost, nisam mogao da gledam utakmicu, bio sam sa predsednikom Vlade Norveške. Žao mi je što nismo pobedili i mislim da nema nikoga kome nije žao. Ja sam tužan, naši ljudi su tužni, svako od nas je tužan. Umem li ja da bolje šutnem tu loptu ili da treniram te igrače – ne umem. Naše je bilo da im obezbedimo pristojne uslove i to je ono što možemo da uradimo. Ali da ne bi neko rekao da se peremo od tih ljudi, ja sam zahvalan Draganu Stojkoviću na svemu što je uradio za srpski fudbal i što ga je podigao. I svim reprezentativcima što neumorno treniraju i što se bore. Nekada, dok sa bio jedne tribine, mi smo ljubav prema svom klubu dokazivali ne kada pobeđujemo i ne psujući ih kada gube, već pružajući im podršku. Imali smo jednu pesmu: „Igrali smo, izgubili smo. Igraćemo i pobedićemo“. Tako da, šta god da je bilo i šta god da bude, pobeđivaćemo i ići ćemo napred.

Danas je naša reprezentacija bolja nego što je bila pre, 2, 3, 4, 5 godina i mnogo bolja nego što je bila pre 10 ili 15 godina“, rekao je on,

A naslov na RTS portalu je sjajan - Srbija na Ronaldovu Portugaliju, ali prvo pobeda protiv Švajcarske.

Ovo zvuči kao da dok su pisali prvi deo rečenice setili se da ipak fali još nešto pa samo dodali na kraju. 😂

Ekvador - Senegal 1:2
Holandija - Katar 2:0
Iran - SAD 1:1
Vels - Engleska 1:2

Ekvador 🇪🇨 1-1 🇸🇳 Senegal
Nizozemska 🇳🇱 3-0 🇶🇦 Katar
Iran 🇮🇷 2-2 🇺🇲 SAD
Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿 0-2 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engleska

Ekvador - Senegal 1:1
Holandija - Katar 3:0
Iran - SAD 0:2
Vels - Engleska 0:3

Kritike su u redu, i treba da ih bude, ali neki ljudi stvarno preteruju. Piksi je toliko dobrih stvari učinio za reprezentaciju da prosto nije u redu da se po tome i po njegovom imenu pljune zbog ovoga sad. Da nije bilo njega pitanje je da li bi sad uopšte bili na SP.

Ekvador 2:2 Senegal
Holandija 2:0 Katar
Iran 1:1 SAD
Vels 0:0 Engleska

Što se mene tiče, može da ostane na obe ovako (mada mislim da će Holandija dati još koji) i za mene maksimalan učinak iz dve. :ROFLMAO:

Back