Fudbal

Meč po meč. Niko nije nepobediv, pa ni Brazil. Još je to daleko da bi se o tome razmišljalo.

Meč po meč. Niko nije nepobediv, pa ni Brazil. Još je to daleko da bi se o tome razmišljalo.
Actually, ako pogledamo sve reprezentacije, nitko se ne pokazuje zasad da bi bio prvak. Sve nešto kilavo.

Kako slabiji dio ždrijeba kada je put trebala biti Španjolska pa Brazil? Nema jače od toga haha. Da i slučajno prođemo Brazil, tamo nas čeka par Argentina-Nizozemska. Dakle, nimalo lak dio ždrijeba.

Mislio sam na to da ste izbegli Španiju. Ništa drugo. Ovo ostalo svakako da je teže. Brazil je najteži mogući put.

Istina 😂

Ali opet ukoliko bi izgubili od Japana, ja ne bih toliko žalio, čak bi mi bilo fora u neku ruku, ne znam kako da opišem 🤣

A kad izgubiš od nekog jakog na papiru, to mi je nekako smor 😂

Ne bih ni ja žalio poraz od Japana. Neka Japan osvoji svetsko prvenstvo niko se ne bi više radovao od mene. Možda samo moja žena 🤣🤣🤣

Brazil uvek dobro odigra grupnu fazu, ali posle u nokaut fazi ispadne....ne mora se toliko favorizovati

Videćemo ko će osvojiti. Moj favorit je i dalje Brazil. Nekako najrealnije izgleda da mogu osvojiti. To moraju na delu pokazati.

Svi favoriti poispadose, tako da ce mi biti potpuno svejedno ko ce osvojiti na kraju.

Ajde da vidimo za sutra:

Brazil 2:0 Kamerun
Gana 1:0 Urugvaj
Juzna Koreja 0:2 Portugal

A sto se tice utakmice izmedju Srbije i Svajcarske, tu necu reci nista.

Brazil - Kamerun 2:0
Gana - Urugvaj 0:1
Juzna Koreja - Portugal 0:2
Srbija - Svajcarska 1:2

Južna Koreja - Portugal 1:1
Srbija - Švicarska 2:1
Kamerun - Brazil 1:3

Južna Koreja - Portugal 0:2
Srbija - Švajcarska 3:1
Kamerun - Brazil 0:2

Gana - Urugvaj 2-1
Južna Koreja - Portugal 0-3
Srbija - Švicarska 1-2
Kamerun - Brazil 0-2

Bicu skroz hladne glave. Ne mogu nista da pricam, jer ako nesto kazem samo cu da ga ureknem.

Tako da pomirio sam se sa tim da ispadamo u grupnoj fazi i pozdravljamo se sa seicima. Jedino ostaje zal sto je Stojkovic napravio losiji ucinak od Krstajica.

🇰🇷 1-2 🇵🇹
🇬🇭 2-2 🇺🇾
🇷🇸 1-3 🇨🇭 (Pošto sam do sad samo nama izbaksuzirao sa predikcijama, da vidimo da li će se desiti neki reverse effect ovaj put)
🇨🇲 1-2 🇧🇷

Gana 0:1 Urugvaj
Južna Koreja 1:2 Portugal
Kamerun 1:3 Brazil
Srbija 2:1 Švajcarska

Ako bude 1/4 finale Hrvatska Brazil svim srcem uz susede. Mada nadam se da ce Brazil sto pre da zavrsi takmicenje.
Za danas prognoze
Juzna Koreja - Portugal 0-1
Gana - Urugvaj 1-2
Brazil - Kamerun 3-1
Srbija - Svajcarska 2-0

Back