Fudbal

Argentina sabila prvi dio utakmice, kako je krenulo izgledalo je da će doći i do 3-0 do poluvremena, ali kako je počelo drugo, nekako kao da se umrtvila utakmica i ja kažem svojima tamo oko 60-70. minute, ovo ide na 2:2, gledajte kad Francuzi okrenu, dovoljan je jedan dobar momenat. I tako i bi, tad se baš razigrale obe ekipe i dobili smo jednu od najboljih utakmica generalno a svakako najbolje neko finale od 2004. na ovamo, tj. otkad se ja sjećam 😂

Zaslužen trofej Argentine, mada i da je Francuska osvojila, isto bi bilo zasluženo nakon ovog finala, ali drago mi je zbog Argentinaca jer mislim da njima kao narodu ovo mnoooogo više znači, što se vidjelo i na ovim snimcima slavlja, a i na tribinama.

Od 2002e pratim svetsko i na primer to finale Brazil Nemačka je bilo atraktivno samo zbog Ronalda ali užasno predvidljivo. 2006e će svi više pamtiti Zidanovu glavu nego sam rezultat. 2010e užasno dosadan fudbal Španaca ali zaslužena pobeda jer Holandija nije iskoristila svoje šanse. 2014ste opet na sličan način kao 2010e, povučeni Nemci koriste svoje šanse a Argentinci nisu iskorisitli šanse za gol. 2018ste je penal nekako sve izmenio pa se znalo ko će osvojiti. I eto ove godine rekao bih najbolje finale u proteklih 30 godina. To je neko moje skromno mišljenje jer sam sva finala koja sam mogao da gledam tj za koje postoje snimci gledao i nijedno nije u ravni sa ovim ludilom.

Svaka čast ljudima koji mogu da prate fudbal. 20 likova koji nešto jure i teraju loptu na ovu ili onu stranu.
Zanimljivije mi da se sa mojim kerom dobacujem loptom nego da gledam bilo koju utakmicu.

Kakav primitivac ovaj argentinski golman….nemam reci…jos na pocetku prvenstva se videlo da je teska sirovina, a ovim gestom je to potvrdio..fuj
Шта ти је толико страшно? Човек се радује на свој начин.

Sve u duhu decenijskog odnosa drzave prema Partizanu. Dok Zvezda vec 10 godina ima 4 puta jaci ugovor sa Gazpromom, SNS bagra u upravama oba kluba se zahvaljuje predsedniku po maniru "oprostice vam sto vas je tukao"

Logo Evropskog prvenstva 2024. "inspirisan" logom Pesme Evrovizije 2021. 😁
ad_34654080_2adb4b4bfd43c1f5_1_web.jpg
9229d5c6-a548-4c92-b049-1ea9fce04cb6.png

Ne sa Brazilom, ali finale...😁
Iskreno, bio sam ubedjen da sigurno prolazimo grupu i najmanje do 1/4 f. Na kraju katastrofa.

Mislim da smo svi ili bar vecina ocekivali takav rezultat. Zato sam malo sumnjicav oko kvalifikacija. Reprezentacija nije kompletna + FSS dobio novu upravu

Nova uprava, za novi (bolji) pocetak. 😀
A i realno da pored Madjarske, Bugarske, Crne Gore i Litvanije, obezbedimo bar to 2. mesto koje vodi na EP. Nece biti laganica, ali bez nekih vecih problema bi trebalo to ostvariti.

Pa i nije neko iznenadjenje, tu su otprilike a Krstajicu je gomila igraca otkazalo.

Za narod koji samo kmeci na Instagramu. I pored danasnje pobede protiv Litvanije, ave sami "strucnjaci" i dalje kmece i kukaju kako nista ne valja. Definitivno mi se povraca vise da mi dodje da kazem "malo su nas bombardovali jer smo kao narod nevidjena stoka".

Ja sam zadovoljan sa pobedom. Mogao je koji gol vise, ali dobro. Sledeca utakmica protiv Crne Gore kod njih moze da nam bude vetar u ledja sto se tice prolaska.
I sto je interesantno sve bivse jugoslovenske republike, koje su igrale, su pobedile. Hrvatska sutra protiv Velsa kod kuce i tu ocekujem sigurnu pobedu, pa da bude 6/6. Ne pamtim da li je ikada bilo ovako.

Back