Argentina sabila prvi dio utakmice, kako je krenulo izgledalo je da će doći i do 3-0 do poluvremena, ali kako je počelo drugo, nekako kao da se umrtvila utakmica i ja kažem svojima tamo oko 60-70. minute, ovo ide na 2:2, gledajte kad Francuzi okrenu, dovoljan je jedan dobar momenat. I tako i bi, tad se baš razigrale obe ekipe i dobili smo jednu od najboljih utakmica generalno a svakako najbolje neko finale od 2004. na ovamo, tj. otkad se ja sjećam
Zaslužen trofej Argentine, mada i da je Francuska osvojila, isto bi bilo zasluženo nakon ovog finala, ali drago mi je zbog Argentinaca jer mislim da njima kao narodu ovo mnoooogo više znači, što se vidjelo i na ovim snimcima slavlja, a i na tribinama.
Od 2002e pratim svetsko i na primer to finale Brazil Nemačka je bilo atraktivno samo zbog Ronalda ali užasno predvidljivo. 2006e će svi više pamtiti Zidanovu glavu nego sam rezultat. 2010e užasno dosadan fudbal Španaca ali zaslužena pobeda jer Holandija nije iskoristila svoje šanse. 2014ste opet na sličan način kao 2010e, povučeni Nemci koriste svoje šanse a Argentinci nisu iskorisitli šanse za gol. 2018ste je penal nekako sve izmenio pa se znalo ko će osvojiti. I eto ove godine rekao bih najbolje finale u proteklih 30 godina. To je neko moje skromno mišljenje jer sam sva finala koja sam mogao da gledam tj za koje postoje snimci gledao i nijedno nije u ravni sa ovim ludilom.