Volim pesmu, ali nastup potpuni promašaj, ove pozadine njega su stvarno krindž i prevaziđene davnih dana, još od Blue 2011. Stajling (ponovo) haos. Ne znam, mislio sam da će biti neki borderline q, sada više nisam siguran.
Ovi ekrani su stvarno bez veze, ali nadam se da neće fokus biti na njima na televiziji. Pjesma zaslužuje finale, ali i ako ispadnu, okej je, jer možda stvarno promijene pristup nakon toga. Ako prođu, očekujem fin plasman kod žirija ali sve ukupno ne top 10
Mislio sam da će se provući u finale, ali zajedno sa Rumunijom ubedljivo najgora proba u polufinalu, a možda gora i od rumunske. Sve je kritično, od nastupa i skakanja do vokala, baš baš loše, ipak mislim da se neće provući.
Pa dobro, mlad je, višak energije ima. Ali je u ESC kontekstu definitivno gotov
EBU nek se unaprijed stidi što će čeljade od 16 godina izvrgnuti ruglu tijekom proglašenja na pozornici
Pa dobro, mlad je, višak energije ima. Ali je u ESC kontekstu definitivno gotov
EBU nek se unaprijed stidi što će čeljade od 16 godina izvrgnuti ruglu tijekom proglašenja na pozornici
Slazem se da je bilo slabasno i neubedljivo. Ne znam da li je on to pevao na grckom u ovom isecku, jer ga ja nista nisam razumeo; cak nisam ni melodiju uspeo da pohvatam. A i taj dim ce ga stvarno ugusiti.
Meni ovo nije za prolaz.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.