Nemanja97
Ekspert
Ogavno i grozno? kada sam rekao to? Zato sto sam fan ovog takmicenja, ali da imam svoj stav o tome kako je nekada bilo i sada.Pa što onda pratiš, ako ti je sve ogavno i grozno?
Ogavno i grozno? kada sam rekao to? Zato sto sam fan ovog takmicenja, ali da imam svoj stav o tome kako je nekada bilo i sada.Pa što onda pratiš, ako ti je sve ogavno i grozno?
I 2000ih kad je bio pik njihove turbo folk ere mi smo bili kvazielita, a u stvari smo bili isto sto i oni i slusali njihove pesme. Problem je sto mi imamo pogresnu percepciju evrovizije vec 20 godina. Puna su nam usta nekog brukanja, vazda smo ograniceni kao tepsijeGrci sa turbo folkom uvek dobre rezultate imaju.
Srbijo uči.
Cak imam osecaj da bi bila manja od makovog zrna. Daje mi vajb psa koji laje iskljucivo u svom dvoristu.Zamislite da je ove godine tamo bila Luda Karla. Jebeš Josta šta bi ona napravila. Tamo bi izbio treći svetski rat
Kako nije dospela? U odnosu na konkurenciju i kvalitet pesme prošla je zaista fenomenalno!Preharizmaticna zena i zao mi je sto u ovom ludilu nije dospela do zasluzene paznje.