Imam pravo na svoje mišljenje, ali ti nemaš pravo tako komunicirati sa mnom i vredjati moj stav kao prvo, kao drugo nisam se nikada mešao u tvoje komentare niti stav, a ponajmanje govorio ti: "Tvoje mišljenje je totalna glupost", to je zaista nepristojno nekome koga ne poznaješ reći.
Takodje ne govori u množini, jer ne smatraju svi ovde na ovom forumu da je moje mišljenje o Grčkoj totalna glupost, već samo nekoliko osoba, nije u pitanju većina, već glasna manjina kao i na izborima...
Jermenka je sa pesmom koja nema tekst već puna 2 minuta(pesma traje samo malo više od 2 minuta) devojka ponavlja lalalalala, bukvalno kvalitet pesme je potpuno prosečan da bi osvojila 8.mesto, kapiram da ljudi vole da idu na srpske svadbe pa im ovo super, medjutim od 37 pesama da Jermenija sa OVOM pesmom bude 8.mesto i zauzme mesto neuporedivo kvalitetnijim pesmama sa jeftinom poskočicom trala la lal la, a da ozbiljnije i kvalitetnije pesme budu na poslednjem mestu u finalu jeste blam i ironija, na ovom takmičenju lakih nota bi i Betoven bio na 33.mestu od 37 pesama, tu se kvalitet pesama više ni ne ceni, niti se ceni tekst. Prosle godine Jermenija imala 100 puta bolju pesmu i bila 14.mesto, a ove godine 14.mesto, kao sto je Sanja Vucic bolje prosla sa jeftinim tresom 2021.godine, a sa remek-delom 2016.godine osvojila sramotno 18.mesto.