Stefan28
Ekspert
Ovo je troll stranica, nisu stvarno wiwiblogsNova omiljena rečnica mi je “Fuck the EBU” volim što sve više predstavnika to govori.
Ovo je troll stranica, nisu stvarno wiwiblogsNova omiljena rečnica mi je “Fuck the EBU” volim što sve više predstavnika to govori.
Okay hahahaha fail onda ali svakako mi je omiljena rečenicaOvo je troll stranica, nisu stvarno wiwiblogs
Ne taj nacin prosecni Srbenda segmentise da li je grcka pesma tRaDiCiOnAlNa ili AmErIcKo SrAnjE.Treba mi kompilacija "Svaki put kad su Grci zaigrali kolo na sceni"
Helena je svoju karijeru krenula iz Grcke, kakav uvoz…ona se samo tamo rodila. Ona je ponosna Grkinja, kakva Svedska.Da, bolje da uvoze Helenu Paparizou iz Švedske lol
Kakvo iskazivanje sujete i ljubomore…nije tebi lako u zivotu velikomučenice ili mučeniče, ne znam dal si musko ili zensko.Mislim da bi Helena Paparizu vratila ESC trofej i prestala da se bavi muzikom da kojim slučajem sazna da joj je Nemanja97 verni fan
Kakvo iskazivanje sujete i ljubomore…nije tebi lako u zivotu velikomučenice ili mučeniče, ne znam dal si musko ili zensko.