gr Grčka 2024: Marina Satti - ZARI

Treba mi kompilacija "Svaki put kad su Grci zaigrali kolo na sceni" :D

Jao, obožavam tu forumsku večitu svađu da li Grci treba samo da šalju etno ili i moderno 😂😂😂

Grci treba da šalju dobre pesme, kao što to treba da čine i sve ostale zemlje, nije bitno uopšte koji je žanr u pitanju, već da li je dobro ili loše...

Videli smo svi 2007.godine recimo kako izgleda melodična, brza i hitična pesmica iz Grčke, ee tako nešto je zanimljivo uvek čuti iz Grčke, to je prava Grčka, a ne ovoo.....

Grcka moze da salje i moderne pesme, ne etno samo, ali svoje, ne mora da uvoze odredjena mrtvila iz Norveske i Sjedinjenih Drzava

Mislim da bi Helena Paparizu vratila ESC trofej i prestala da se bavi muzikom da kojim slučajem sazna da joj je Nemanja97 verni fan

Mislim da bi Helena Paparizu vratila ESC trofej i prestala da se bavi muzikom da kojim slučajem sazna da joj je Nemanja97 verni fan
Kakvo iskazivanje sujete i ljubomore…nije tebi lako u zivotu velikomučenice ili mučeniče, ne znam dal si musko ili zensko.

Kakvo iskazivanje sujete i ljubomore…nije tebi lako u zivotu velikomučenice ili mučeniče, ne znam dal si musko ili zensko.
srecni-ljudi-riska-merilin-monro.gif

Ovo je meni na kraju došlo na drugo mjesto poslije Lazanje. Nije normalno koja zaraza je ova pjesma, a ona presimpatična.

Nisam baš oduševljen bio nastupom, moglo je bolje, ali ok je.

Back