ge Gruzija 2023: Iru Khechanovi - Echo

E(c)hooo, čuješ li meee, mir će doćiii... Možda još jedna pesma o miru u svetu :cool:

Ova mi je možda i najbolja njihova.

2017. su bili odlični, ona žena što se spalila na sceni. Osim toga vredna je pomena i 2007. Sve ostalo jedno veliko ne. Mislim da su po prosečnim plasmanima i najgora ESC zemlja uz mikrodrzave.

Meni su top 3 od njih 2007. (par excellence), 2016. i 2015. I ova iz 2010. je bila kompetentna.

• Love
Reactions: Mrm
Tamara je meni bila basic as fuck 2017, znači ženo umukni. Udala se za Borislava Milanova i to joj je uspeh!

Meni su top 3 od njih 2007. (par excellence), 2016. i 2015. I ova iz 2010. je bila kompetentna.
Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz - "Midnight Gold" je jedna od najboljih numera na ESC IKAD.... 🙌❤️🤍🇬🇪

Za 2017 se slažem apsolutno sa Petrom, za mene najlošiji predstavnik 🇬🇪 od starta... "Watefall" mi je čak bio jači..

Joj bojim se da će mi ući u top 10, onda će 🇩🇪 ispasti, ne želim da 🇩🇪 ispadne iz top 10.. 😭

Ja obozavam pesme koje su slali 2015. i 2011. A odlicne su i pesme iz 2010, 2007. i 2017. Ostalo meeh.

Fenomenalan debi, ponajbolja cringey pjesma o miru, sjajna balada 2010., odličan rok 2011., lijep G:son ispljuvak 2013. (većina ljudi tu pjesmu mrzi, meni je baš lijepa uvijek bila lol) i tad odlična 2015. koju sad čut ne mogu. Pa stvarno su imali dobrih pjesama, mora se reći

Fale mi jaki zenski bopovi ove godine, cak sam se silovao da mi se svidi Izreal da imam sta da slusam lol

Nadam se da ce ovo i Jermenija da kidaju

Ok sad sam i ja u hajpu za ovo.

Gruzija je znala da mi bude baš super, 2007. i 2011. pogotovo. Mada i dan danas više volim originalnu verziju One More Day sa prvom pevačicom.

Back