Kako se vidi to je neverovatno,što je najjače oni su valjda radili o pesme za sve pobednike Gruzije na JESC,znači ima li Gruzija nekog drugog autora osim njih,da pogadjam radili su i pesmu Gruzije 2015.godine kada su isto solidno prosli??Da, potpuno isti autori. Napisah na 5. stranici ove teme.
Hvala na informaciji,barem nešto da nije radio taj Giga...ali sam video da su SVE POBEDNICKE PESME GRUZIJE ZA JESC radili isti ljudi mislim cak svi..Ne oni zajedno, već Giga Kukhianidze je taj što je radio većinu za JESC.
Nisu oni radili za Ninu Sublati, već ona sama i Šveđanin Thomas G:son.
Meni realno cak bolja Jermenija,Jermenija recimo mi ima taj sto kazes key change baš i zato je moguće čak da Jermenija ako pokida vokalno a hoće sigurno i nastupom,da Jermenije i ove godine bolje prodju od Gruzina,Gruzija je ipak doktor za JESC,Jermeniju mnogo bolji kroz istoriju na ESC..Generalno je pesma dobra…. Ali kao da se vrti oko dva ista tona koja ispevava u refrenu, i u poslednjem refrenu mi fali nešto možda key change
Ne bih da zvučim napadno ali Bagratidi su bili jermenska dinastija, a Jermeni baš nešto i nisu vladali gruzijskim zemljamaVoleo bih dapobedi, baš, baš bih voleo da idem tamo, da posetim Tbilisi i srednjovekovne spomenike i manastire iz perioda dinastije Bagratida!
![]()
i armenska i gruzijska...Ne bih da zvučim napadno ali Bagratidi su bili jermenska dinastija, a Jermeni baš nešto i nisu vladali gruzijskim zemljama