Sada kad Azerbejdzan nas šokira svee i posalje bolju pesmu Holandije 2019. i Svajcarske 2021.godine ZAJEDNOO i u mlakoj konkurenciju sa sjajnim nastupom i vokalom zasija pokida žiri uz solidan plasman i top 4 ili top 5 kod publike zbog dijaspore i komšija i iznenade Azeri kao 2011.godine sto su svi bili u šokuu skroozIzgleda da ćemo se načekati da interno izabrana pjesma opet pobijedi na Evroviziji![]()
Pritom je to daleko od vrhunske kompozicije, vise je losa nego dobra, ako bismo merili na "kantaru"...Vičeš na publiku = ispadneš u polufinalu![]()
Razmišljao sam da je stavim u specijal Eurovision Rock Contest, ali me zabolela i glava i grlo kako je pevao.Ništa posebno pesma. Poslušao sam par puta i ništa mi nije ostalo u glavi. Bez žirija ne vidim da će ovo proći u finale.
Gruzija nije prolazila u finale ni kada je slala autentičnije i moćnije stvari, pa ne mora ni sada.
Recimo ovo je jedna vrhunska kompozicija koju Evropa nije prepoznala:
Švajcarska je they/them. Ne identifikuje se kao muško.Drugo polufinale je čist estrogen
Albanija - žena
Jermenija - duo, sa ženom kao vokalistom
Austrija - žena
Češka - žena
Danska - žena
Grčka - žena
Malta - žena
Švakcarska - muškarac
Belgija - muškarac
Estonija - muška grupa
Gruzija - žena
Izrael - žena
Letonija - muškarac
Holandija - muškarac
Norveška - bend sa ženom kao vokalistom
San Marino - bend sa ženom kao vokalistom
Realno, šira publika će ga percipirati kao muškarca, jer tako izgleda. Svakako će se izdvojiti, jer su muški izvođači u manjini u drugom PF.Švajcarska je they/them. Ne identifikuje se kao muško.
Thing is known kao najgori stih prošle godineBolja mi je prošlogodišnja pjesma, nekako je bila pamtljivija i epičnija.