Plus glumljenje žrtve svudaGospode ovaj će sada iskakati na svakom mogućem ESC partiju kad krene sezona
ovo! Jedini problem je to sto je sve krenulo od njega i njegovog tima, jer se vode agresivnim marketingom.Ma ja nemam konkretan problem sa Joostom, iako mi uopšte nije simpatičan, već sa fanovima koji će po ko zna koji put da iskoriste priliku da isforsiraju na max određenu priču i izađu nam na nos. I uopšte to fiksiranje jednog izvođača od strane fanova (a u drugim slučajevima i EBU) koji će, potencijalno, godinama da jaše na repovima Evrovizije mi je dosadilo.
Da, pa posle i ostale zemlje da deru tako da su tim već platile direktno učešće u finale, koje na kraju neće ni dobitiJa ne bih da ih predstavlja ponovo, meni je draže da ih oleši na sudu i uzme im masnu lovu jer EBU samo lova i zanima.
Kamo sreće da EBU bankrotira pa jovo nanovo, toliko se duboko ušlo u smeće da bi dobro došao jedan restart. Nevezano samo za Joosta.Ja ne bih da ih predstavlja ponovo, meni je draže da ih oleši na sudu i uzme im masnu lovu jer EBU samo lova i zanima.