nl Holandija 2024: Joost Klein - Europapa

Pa kriv je po EBU, iako nije po zakonu. E sad koja je pravila tačno prekršio svojim ponašanjem bi bilo lepo da saznamo.

Naravno da nećemo saznati. I tužno je kad vidim da se neki raduju zbog toga što je neko oštećen i nepravedno diskvalifikovan, ali dobro, šta drugo da očekujem od fanova izraelske zlobnice.

Ma ja nemam konkretan problem sa Joostom, iako mi uopšte nije simpatičan, već sa fanovima koji će po ko zna koji put da iskoriste priliku da isforsiraju na max određenu priču i izađu nam na nos. I uopšte to fiksiranje jednog izvođača od strane fanova (a u drugim slučajevima i EBU) koji će, potencijalno, godinama da jaše na repovima Evrovizije mi je dosadilo.

Ogromna većina na mrežama je tokom proba govorila kako je flopnuo sa viđenim nastupom i kako neće pobediti, da bi nakon dsq čudesno postao favorit kojem su ukrali mogućnost da pobedi. Pritom, ne mislim na malobrojne ovde na forumu i uopšte kojima su pesma i ideja nastupa ok, a poruka im je bila dirljiva i sl.

EBU je kriva jer su tokom izdanja pravljeni ustupci jednoj strani, dok je ovde ekspresno i neproporcionalno sankcionisan izvođač i mislim da tu nema sporenja. Moj prvi komentar o jahanju po žurkama se odnosio na histerične reakcije fanova, koji realno svake godine postaju sve gori i militantniji.

Last edited:
Ma dace im direktno mesto u finalu dogodine, poslace opet Joosta i svi srecni i zadovoljni

Ma ja nemam konkretan problem sa Joostom, iako mi uopšte nije simpatičan, već sa fanovima koji će po ko zna koji put da iskoriste priliku da isforsiraju na max određenu priču i izađu nam na nos. I uopšte to fiksiranje jednog izvođača od strane fanova (a u drugim slučajevima i EBU) koji će, potencijalno, godinama da jaše na repovima Evrovizije mi je dosadilo.
ovo! Jedini problem je to sto je sve krenulo od njega i njegovog tima, jer se vode agresivnim marketingom.

Ja ne bih da ih predstavlja ponovo, meni je draže da ih oleši na sudu i uzme im masnu lovu jer EBU samo lova i zanima.
Da, pa posle i ostale zemlje da deru tako da su tim već platile direktno učešće u finale, koje na kraju neće ni dobiti

Svakako nije ok što su ga diskvalifikovali. Mogli su kazniti nizozemsku delegaciju naknadno da se utvrdili da je kriv, a ne ovako. Svakako ih treba tužiti, a i volio bih da opet ide na Eurosong bez obzira što mi nije nešto bila njegova pjesma, ali mi je svakako simpatičan. Mislim generalno njega djeca dosta vole, dijete od mog rođaka u Nizozemskoj koje ima 3 godine samo sluša tu pjesmu hahahah

Joost je nedvosmisleno bio jedan od favorita za pobedu i pre diskvalifikacije

Ja ne bih da ih predstavlja ponovo, meni je draže da ih oleši na sudu i uzme im masnu lovu jer EBU samo lova i zanima.
Kamo sreće da EBU bankrotira pa jovo nanovo, toliko se duboko ušlo u smeće da bi dobro došao jedan restart. Nevezano samo za Joosta.

Sad AVROTROS kaže da je imao dogovor sa organizatorima da ne snimaju Josta u bekstejdžu, a EBU kažu da nisu imali takav dogovor. 🥱

Baš me briga za Joosta, kako vreme prolazi vidi se da nije on bio dobar izbor za esc iz više razloga.
Zanima me samo da li se Holandija povlači kao što je najavila ili će ispasti beskičmenjaci pred EBU i zaboraviti na sve.

Back