hr Hrvatska 2023: Let 3 - Mama ŠČ!

Da se nadjemo na 15.mestu??
Iii recimo EBU promeni pravila i odluci da uvede u finalu velikom da mogu glasati Bosna,Makedonija,Crna Gora..i onda Hrvati udju u top 10 kod žirija ;)

Srbija
Publika 6 mesto
Žiri 12 mesto

Hrvatska
Publika 10 mesto
Žiri 20 mesto

Slovenija
Publika 22 mesto
Žiri 20 mesto

Feminnemke nisu usle u finale, ne dozvoljavam da ovo s**njiste udje u finale. 😂
One nisu usle iz 2 razloga:

1.Lose zvucale uzivo
2.Kopija "Believe"

Pesma kao pesma bila ok bila je medju top5 favorita za pobedu, ali zbog toga je podbacila.

Srbija
Publika 6 mesto
Žiri 12 mesto

Hrvatska
Publika 10 mesto
Žiri 20 mesto

Slovenija
Publika 22 mesto
Žiri 20 mesto
Slovence si podcenio u obe kategorije možda malo, Srbiju si precenio mozda kod publike malo, ali i zirija, za Hrvatsku je potcenjena verovatno kod žirija sa tvoje strane...

Feminnemke nisu usle u finale, ne dozvoljavam da ovo s**njiste udje u finale. 😂
Inace, ovo je najbolja pesma koju su oni poslali XXXX godina unazad, veoma dugo pratim ESC i ne secam se kada su imali bolju,zarazniju i zanimljiviju pesmu.
Obicno mi je Hrvatska medju losijim zemljama bila godinama unazad i bila na dnu, ali ovo je baš potpuni ubod što se kaže, a i plus je "my cup of tea" definitivno..
Ovo vraća u ona vremena kada smo bili mladi..

Gde se mogu videti nastupi sa večerašnje žurke, konkrentno zanima me najviše naravno Let 3 kako je to zvučalo i izgledalo u Varšavi i reakcija publike, ima li negde snimak???

Ne daj Boze da je nas Luka nastupao u Poljskoj…izvidali bi nas…ipak se radi o ukrajinskoj sluskinji.

Hajde ne lupaj bre više... Zašto su ovi komentari dozvoljeni, pitam?!
Pa ne znam sta da ti kazem…izgleda da se ne krse ipak tvoji izmisljeni zakoncici…jedan bromazepam bih ja tebi

Zas se vi nadate da ce bilo koja od 3 ex yu pjesme uci u finale i biti vise od 15 mj?

Ne krše, ali svakako to što si napisao nije na mestu, zato što sam uveren da Poljaci ne bi Luki zviždali i da bi dobio veliki aplauz.
Stranci vole i našu pesmu, ali i zemlju na evrovziji, u komentarima skoro svake godine nas podržavaju a prethodne godine su svojim glasovima to i potvrdili, kada imamo ok pesmu ćemo naravno bolje i proći.

Ne krše, ali svakako to što si napisao nije na mestu, zato što sam uveren da Poljaci ne bi Luki zviždali i da bi dobio veliki aplauz.
Stranci vole i našu pesmu, ali i zemlju na evrovziji, u komentarima skoro svake godine nas podržavaju a prethodne godine su svojim glasovima to i potvrdili, kada imamo ok pesmu ćemo naravno bolje i proći.
Lepo su Danci docekali Ruse 2014…toliko o politicnosti samih fanova.

Lepo su Danci docekali Ruse 2014…toliko o politicnosti samih fanova.
Da, samo što mi nismo Rusi, a zanimljivo nismo(makar dugo unazad) ni na meti Poljaka niti imamo loše odnose sa njima a plus smo i isti slovenski narod zaboravljaš to.

Siguran sam da naš predstavnik pogotovo ove godine neće biti nigde izviždan.

Takodje nisu Rusima zviždali Danci, nemoj generalizovati, njima su zviždali odredjeni ljudi iz publike koji su bili tada na evrovziji, a to su možda bili na primer Ukrajinci, ili ne znam Litvanci..

Iskreno to nije korektno, medjutim 2014.godine i 2013. se takodje desavao i rat i uzas kao i sada i bilo je sve to aktuelno, ali nažalost i sveže, jednostavno odredjena grupa ljudi u publici im je zviždala, njihovo pravo, ukoliko se organizatorima ne dopada da se nekim državama zviždi i nije korektno neka ih izbace te ljude i to je to rešen problem, koliko puta je publika zviždala i kada se glasa blokovski itd

Na evrovziji se svake godine dešavaju neki zvižduci(osim prošle godine ja mislim)...

Inače kada smo kod zvižduka, kakvo je vaše mišljenje, da je evrovzija recimo u Tirani i Srbija učestvuje, da li bi Srbija dobila zvižduke?
Govorim naravno o Albancima koji su u publici??
Pošto mi se čini da na iznenadjenje Albanija nije dobila i to baš kritične 2008.godine zvižduke, naravno mi nismo ratovali sa Albanijom, ali i kada smo igrali u fudbalu sa Albanijom bila je frka, nisam siguran pa želim čuti vaš stav, da li bismo u Albaniji ili na primer u još nekoj zemlji Balkana na evrovziji dobili zvižduke, ili je to mahom u okviru sporta?

Bilo je zviždanje 2008 na Albaniju.. Čuje se čak i na snimku na yt, ako pogledaš... Nije preterano, ali ima..

Bilo je zviždanje 2008 na Albaniju.. Čuje se čak i na snimku na yt, ako pogledaš... Nije preterano, ali ima..
Nisam primetio, čak sam čuo zapravo i ovacije i aplauze posebno nakon pesme a i pre, bukvalno samo sam za Dimu Bilana i Dastina ćurana čuo jasne zvižduke čak i kod poena kada dobija Rusija bili zvizduci sto je cudno za Beograd iskreno..
Verovatno stranci neki..
Bio sam prijatno iznenadjen za Albaniju lepo je docekana, jos usla u finale, mozda i najbolja pesma Albanije ikada sasvim mi je solidna bila cak mogu reci i lepa, ne znam gde si cuo zvizduke nisam skontao bas..

Mrme kako ti se čini haa??
Jesu li momci pokidali po tvom skromnom suduu?
Da li je publika reagovala večeras bolje na neku pesmu od ove i pevala sve vreme i skakala i aplaudirala i vristala??

Pevaju svi fanovi, ali ne znan zašto meni tako govoriš, ja nikad nisam ni mislio da ova pesma neće solidno proći kod publike.. 🤔

Back