Lepo su Danci docekali Ruse 2014…toliko o politicnosti samih fanova.
Da, samo što mi nismo Rusi, a zanimljivo nismo(makar dugo unazad) ni na meti Poljaka niti imamo loše odnose sa njima a plus smo i isti slovenski narod zaboravljaš to.
Siguran sam da naš predstavnik pogotovo ove godine neće biti nigde izviždan.
Takodje nisu Rusima zviždali Danci, nemoj generalizovati, njima su zviždali odredjeni ljudi iz publike koji su bili tada na evrovziji, a to su možda bili na primer Ukrajinci, ili ne znam Litvanci..
Iskreno to nije korektno, medjutim 2014.godine i 2013. se takodje desavao i rat i uzas kao i sada i bilo je sve to aktuelno, ali nažalost i sveže, jednostavno odredjena grupa ljudi u publici im je zviždala, njihovo pravo, ukoliko se organizatorima ne dopada da se nekim državama zviždi i nije korektno neka ih izbace te ljude i to je to rešen problem, koliko puta je publika zviždala i kada se glasa blokovski itd
Na evrovziji se svake godine dešavaju neki zvižduci(osim prošle godine ja mislim)...
Inače kada smo kod zvižduka, kakvo je vaše mišljenje, da je evrovzija recimo u Tirani i Srbija učestvuje, da li bi Srbija dobila zvižduke?
Govorim naravno o Albancima koji su u publici??
Pošto mi se čini da na iznenadjenje Albanija nije dobila i to baš kritične 2008.godine zvižduke, naravno mi nismo ratovali sa Albanijom, ali i kada smo igrali u fudbalu sa Albanijom bila je frka, nisam siguran pa želim čuti vaš stav, da li bismo u Albaniji ili na primer u još nekoj zemlji Balkana na evrovziji dobili zvižduke, ili je to mahom u okviru sporta?