Preslušao sve detaljnije, ovakva je situacija. Sviđaju mi se:
Ananda-Verovatno unpopular opinion, ali meni je ovo mnogo više epic od Lelekica i jednostavno u kontekstu ESC-a nešto što ima najviše šanse. Ogroman vokalni zalogaj doduše, kako će zvučati i izgledati ostaje da vidimo, ali iskreno na prvu mi je TOP.
ToMa-Jeste možda više lokalnog karaktera, ali ja sam zasuzio verovali ili ne. Preemotivno i predivno izvedeno, fokus je na emociji najviše koju ovaj dečko savršeno prenosti. Jednostavno dira.
Irma-Vrlo interesantna pesma, drugačija u odnosu na njen prethodni pokušaj. Ima potencijal za odličan nastup.
Stela Rade-Kada se čovek udubi i prepusti pesmi-veoma je lepa i prijatna balada. Ipak, mislim da Stela može mnogo više da pruži u bržim pesmama, iako je ovo solidan kontrast.
Cold Snap-Ovako nešto na NF-u mi je super i bukvalno hajlajt dana. Bravo za žanr i za doprinos razbijanju monotonije jednoličnog zvuka.
Zevin-Sve top, ali problem mi je refren koji se maltene uopšte ne ističe. Ipak mislim da može dobro izgledati na sceni.
Lima Len - Na prvu mi se nije svidelo, ali je grower. Ako se planira malo neozbiljniji pristup, ovo je to.
Ostalo mi je ili basic ili prosečno, ne ističe se specijalno i delimično ili potpuno bez ikakvog potencijala. U globalu jako dobra Dora, negde na nivou prošlogodišnje. Ostaje da vidimo nastupe i da se nadamo da komšije neće ponovo napraviti pogrešan izbor.