Hurricane

Nova pesma "Nemirno moje", prva sa albuma koji će poneti ime "I kad boli, moje je". Muziku i tekst potpisuju Emel Franca i Lima Len.

Tu i tamo ubodu nesto pristojno, ali u principu stvarno deluje kao da sve dublje i dublje tonu u nebitnost, samo cekam da se ugasi projekat

Ideja o Hurricane je oduvek živela na kredit zahvaljući Sanji, Kseniji i Ivani, a da se razumemo i to je već bila izlizana priča pri kraju. Od kojekakvih bombastičnih najava o stranim producentima i prodoru u svet (maštarija po defaultu) ostale su bez albuma i sa par slušljivih pesama, bez bilo kakve ozbiljne podrške. Hvala Bogu pa je tu ESC, a žao mi što im je zapala covid godina, pa nisu (i nismo) imale full iskustvo.

Ali i iz stare postavke, jedino se Sanja probila i održava solidnu popularnost. Skoro pročitah da je Ivana Boom na nekom nastupu u Crnoj Gori prodala samo 40 ulaznica.

Da, nije za poređenje sa druge dve, mislio sam više da su kao trio funkcionisale i dobro prodavale priču.

Projekat Hurricane je propao u trenutku kada je or8ginalna postavka otisla, ljudi nisu voleli hurricane zbog imena nego zbog njih 3.
A sto se popularnosti posle tice i bilo je ocekivano da ce tu Sanja da ostane najpopularnije jer najbolje zna da se gura i da pravi to sto ce narodu da se svidi

Sanja doduse takodje deluje da je u strmoglavom padu, ne pamtim kad sam nesto pametno cuo od nje

Back