Hurricane

Nova pesma "Nemirno moje", prva sa albuma koji će poneti ime "I kad boli, moje je". Muziku i tekst potpisuju Emel Franca i Lima Len.

Tu i tamo ubodu nesto pristojno, ali u principu stvarno deluje kao da sve dublje i dublje tonu u nebitnost, samo cekam da se ugasi projekat

Ideja o Hurricane je oduvek živela na kredit zahvaljući Sanji, Kseniji i Ivani, a da se razumemo i to je već bila izlizana priča pri kraju. Od kojekakvih bombastičnih najava o stranim producentima i prodoru u svet (maštarija po defaultu) ostale su bez albuma i sa par slušljivih pesama, bez bilo kakve ozbiljne podrške. Hvala Bogu pa je tu ESC, a žao mi što im je zapala covid godina, pa nisu (i nismo) imale full iskustvo.

Ali i iz stare postavke, jedino se Sanja probila i održava solidnu popularnost. Skoro pročitah da je Ivana Boom na nekom nastupu u Crnoj Gori prodala samo 40 ulaznica.

Da, nije za poređenje sa druge dve, mislio sam više da su kao trio funkcionisale i dobro prodavale priču.

Projekat Hurricane je propao u trenutku kada je or8ginalna postavka otisla, ljudi nisu voleli hurricane zbog imena nego zbog njih 3.
A sto se popularnosti posle tice i bilo je ocekivano da ce tu Sanja da ostane najpopularnije jer najbolje zna da se gura i da pravi to sto ce narodu da se svidi

Sanja doduse takodje deluje da je u strmoglavom padu, ne pamtim kad sam nesto pametno cuo od nje

Sta me snadje zaista?

Na kakve su niske grane pale (msm imale su ok start, jer je tesko parirati prvoj postavi ali da odu niz vodu u ovom najkrs stilu posle svega sto su one postigle... Sramota za grupu, menadzere, celu ekipu)...

Bez veze je pesma, mogli su i nešto bolje sa Nadom. Doduše i kao takva, zanimljivija mi od one numere "Malo sutra", kad su u pitanju noviteti.

Hurricane
Back