Ujedno, oni su mi (Madagaskar) vokalno bili najbolji. Bilo je jos dosta koji su mi se vokalno svideli.
Vijetnam pobedio. Ne mogu reci da nije zasluzeno. Onaj kraj mi se generalno ne dopada.
Kod mene se malo promenilo na vrhu i na kraju mi se
Belorusija (volim te brze outdate pesme) najvise dopala. I vokalno je po mom ukusu (iako filhyju krvare usi

).
Rezultati su mi manje vise ok, jedino mi nije jasno sta ce
Tadjikistan toliko visoko kada je generalno bio jedan od najlosijih uz
Egipat (koji je bio bas bas los, nazalost).
U sustini, vizuelno i vokalno mi se dopalo. Vec sam naglasio da volim festivalske pesme, tako da je ovo bilo po mom ukusu. Pesme su mogle biti malo bolje, ali generalno sam zadovoljan sa ponudom. Fini nastupi. Licno mi je cak malo bolja ponuda od evrovizijskih pesama od korone.
I ja sam stekao utisak da se za ovo takmicenje neke stvari resava "u hodu". Pravila su tu da se mogu menjati u svakom momentu i to mi se ne dopada. Ok je sto se prikazuje TOP 10 za svakog zirija, ali da se prikazu ukupni rezultati tek nakon par glasanja i zadrzi se na par sekundi. Ne moze se videti pregledno koje gde. Prebrzo. Trebali su nakon svakog glasanja da objave ukupan rezultat. Ali dobro. Ima tu jos nekoliko stvari sto mi se ne dopada (politiku necu uplitati, vec je upletena), pa ocekujem da ce za sledece izdanje biti "tecnije".
Za kraj, sto se tice naseg predstavnika, sve mi je bilo dobro sem pesme. Sad mi je cak bila dosadnjikava.
Svakako cu ispratiti i dogodine, ako se bude odrzavalo.