ie Irska 2023: Wild Youth - We Are One

Kakva Sinead, je l' ste vi u devedesetim? lol

Kada budu želeli, opet će imati neke ok plasmane. Mnoge zemlje su se trgle, neka obrate pažnju.

Ovo uopšte nije bilo tragično, ali u ovakvom pf ni zrno nade za dalje.
Pa bome ni moderni Irci nisu baš nešto naročito. Bolje da mi izađe ludača iz devedesetih da otpeva ko zna šta u kojoj funkciji, pa mi možda privuče pažnju da glasam. Ovi su sjaj u pokušaju, mogu biti samo skorela fleka na ružnom prsluku.

Ne kažem da imaju Bog zna kakvu scenu danas (realno i ne pratim) ali njeno spominjanje u kontekstu ESC priznajem jedino ako je sprdnja.

Onda Ćurku opet, ne vredi. Eto, to Vam nisu devedesete.

@Bebi organizujte nam irsku FSC temu pa da im nađemo predstavnika za dogodine :love:

Šalju Nialla Horana sledeće godine, ovo više ne ide ovako haha

Ovo je bilo simpatično ali tanko

Joj zašto pobogu, zar se nisu već dovoljno izblamirali 😭 najgori su mi ti kad se pojave sa većim mega prosečnim ili lošim i onda krive sve ostale osim sebe što su ispali, kao i Ronela prošle godine, ae bre.

Poslaću im e-mail da vade onu iz ludare, pa da svi pričaju o Irskoj sledeće godine. Treba da pucaju na konkretan skandal, čak i ovo što je ovaj izjavio nije izazvao skandal jer je i dalje na seen-u svima.

Toliko nebitna i bleda pesma, vrv su se borili za zadnje mesto sa Azerima

Ova pesma ima lepi vajb i malo mi lici na nesto sto bi bilo himna ESC-a, ali je on em jedva pevao em se cinio kao da se po**ao u gace celo vreme. Mozda bi uz boljeg i harizmaticnijeg pevaca bolje prosla, ali pesma kao pesma je ok.

Istina je da Irci ne znaju da pošalju pesmu dostojnu finala. I to je tako, ništa više. Bolje bi mu bilo da je prećutao. :ROFLMAO:

Kaže moja majka najbolja pesma polufinala i žao joj što nije prošla lolol

I mom ocu isto ovo bio favorit. Kaze kako je jako dobra pesma. Ja mu kazem da je odlicna pesma za 14. mesto u polufinalu.......i tako nekako verujem da je i prosla :ROFLMAO:

Kako rekoh i ranije, sama po sebi, nije toliko tragicna pesma ali kao paket skroz nekonkurentno. Nastup skroz bezveze i promasen. Zasluzeno ispadanje.

Back