ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

pa svaki put isto, kad vidiš ovu SoundCloud budžu / brdašce znaš da je tu krenula pesma. Oko 7. minuta svuda.

Ova druga mi je dobra zapravo, ništa specijalno i originalno ali mogla bi imati šanse za prolaz uz efektan nastup. Fali joj neki bum, neki irski etno element može da ubaci da se istakne dodatno

Stavio sam linkove u drugi post teme i napisao sam od kog minuta kreću.

• Like
Reactions: Mrm
Erica definitivno najbolja za sada. Vidjećemo šta je još onaj boyband spremio i Bambie Thug. Bambie bi mogla imati nešto baš dobro.

Mene je strah kako će Ailsha izvesti onu pjesmu u onom malom studiju 🤣🤣

Cuo sam letimicno ove 4 pesmice, uglavnom sam se smorio, jedino mi ova cudna i luda pesma privukla paznju,do duse vise negativno nego pozitivno, ali iskreno to je (za sada) jedini realan izbor za Irce, ako hoce izaci iz kalupa i biti makar originalni i čudni to neka šaljuu haha..

JyellowL - "Judas" 10/10 - ja ovo obožavam, ja ovakav rap sa afro dikcijom obožavam..i ovaj dašak jednolične afro muzike u pozadini... I sve je tako non ESC ovde ❤️ kako bih voleo da ovo bude dobro uživo 🤞

Alisha - "Go tobann" ??/10 - sve je tako intriguing ovde, neodoljivo iritira i privlači maltene istovremeno, priznajem, kao što sam rekao, ocenu ću ostaviti ?? do uživo momentuma..

Isabella Kearney - "Let Me Be The Fire" 8/10 - kao što Poky reče ovo je catchy, meni uopšte nije loše baš što je ravno..

Erica Cody - "Love Me Like I do" 6/10 - ovo je OK..

Znam da u "Late late show" neke stvari nažalost uživo "padnu", nekad i većina.. :( ali želim da verujem da ću što manje smanjvati ocene...

Ailsha do pobjede, ostale neću ni slušat, vrijeme je da se Irska makne od baladica i pop pjesmuljaka, i pošalje neko ludilo pa šta bude

Alisha radi muziku za video igrice...

Irci imaju jedan jedini izbor a to je ta Ailsha, ako to posalju moguce da ce doziveti debakl, ali sta mogu izgubiti realno?' Sve ostale pesme su smećee i bukvalnoo moraju izaći iz kalupa i poslati ludiloo da rizikuju pa šta bude budee, evo kao mi i braća Hrvati, izasli smo iz smarajućeg kalupa poslali nevidjena ludilaa ii iii??

Rezultat je vidljivi, zato dragi Irci, samo HRABROST i m**a i idemoo!

To ti vjerujem, nekima će bit užas, a nekima odlična, ali barem neće ljudi bit indiferentni kao na većinu njihovih pjesama u zadnje vrijeme, a to je rekao bi pomak na bolje!

Isabella je nešto što meni lično najviše leži, ali vrijeme je da Irska konačno pokaže zube i pošalje nešto drugačije i unikatno, tako da Bambie ftw!

Back