ie Irska 2024: Bambie Thug - Doomsday Blue

Isabella je nešto što meni lično najviše leži, ali vrijeme je da Irska konačno pokaže zube i pošalje nešto drugačije i unikatno, tako da Bambie ftw!
Ili Ailsha to je baš baaš baaaaš ludooo posebno za Irsku hardcore hahahah

Šokiran sam kvalitetom izbora u Irskoj, u poređenju sa pređašnnim godinama

Ailsha svakako favorit, mada može i Bambie

• Like
Reactions: Mrm
Ailsha ili Barbie pod obavezno

Erica ispadak u 100% tvt polufinalima, Isabella isto verovatno.

Meni je ovo super! 🤩

Samo se bojim uživo, i to u Late late show studiju, ouuch.. 🤭 Fali vokala tu..

Pjesma koja diže iz mrtvih, ali nešto imam neki ružan osjećaj da će bit totalni mess uživo xD
ona je odlična uživo, to su potvrdili, samo je problem oskudan studio u The Late Late Show-u

ako će nešto da je sahrani onda je to. Irci će da izdivljaju na ovo siguran sam

Ni kod mene se nešto utisak nije popravio nakon audio verzije hahahah

ona je odlična uživo, to su potvrdili, samo je problem oskudan studio u The Late Late Show-u

ako će nešto da je sahrani onda je to. Irci će da izdivljaju na ovo siguran sam
Ako izaberu neku baladicu, dižem ruke od njih

Erika Cody će zapaliti masu sa nastupom 🔥 imaće i plesače

• Haha
Reactions: Mrm
Irska se poslednji put kad je išla sa baš baldom, 2018. godine i plasirala za finale kao 6. u pf, a u finalu zauzela solidno 16. mesto. 🤭 Nakon toga nisu imali baladu..

izvini inga, ali moraćeš da se pripremiš na agresivnu kampanju za Ailsha/u i potencijalno Barbie

jednostavno je pitanje života ili smrti za Irsku, a Ericina pesma će ostati da postoji i moći ćete da je slušate na radiju :cool:

u prevodu Erica Cody xD

nije balada, ali poenta ostaje ista
Sve šta nije neko divljanje stavljam u isti koš, baladice poput Dying to try, pop pjesmuljci poput onih iz 2016. 2019. 2021. itd sad ne bi smjele dolazit u obzir kad im ne ide jednostavno, moraju poslat nešto outside the box

Back