Istorija nacionalnih izbora

To je komercijalna televizija koja je nekad bila pod ruskim uticajem.

Znam, ali biranje predstavnika je nacionalna stvar, zar ne bi trebalo da je sve u vezi sa tim na jeziku te zemlje koja bira?a

i dalje volim ovu apsolutnu saobraćajku od nastupa i pesme. Onaj random vrisak me raznese svaki put. Nije ni vrisak, ono je neko groktanje. Pitam se da li bi Dojilja pobedila te godine da je Ina Vroldsen otišla na MGP s ovom pesmom, pošto je njena pesma jelte. Ona je tad bila u vrhuncu slave koliko znam.

Hahahaha daaaa, Aqua Viva loool i onaj potop uživo :D

Sećam se pre samog takmičenja da smo @Petar i ja bili oduševljeni sa Tracy De Sa, ali i ona je uživo bila užas.

Pored Chimene, bili su mi super Aysat, Silvan i Doutson i bilo bi mi svejedno da je iko od njih pobedio.

Ne znam zbog čega su tako brzo sklonili ceo snimak sa yt. Mislim da nema ni svih nastupa više (za Passio znam da ima snimak na Dailymotion).

Postoje pesme sa tog takmičenja koje i dalje slušam, uključujuši Ajsat i Šimen. :D Trejsi mi je na plejlisti, odslušam nekad, a nekad preskočim.

I poslednje ono njihovo NF je imalo kul pesme.

I ja bih tako silovao Sois un bon fils da je ima na Spotify-u. :D Obožavam i pesmu i nastup. :D Mada mu ne bi dozvolili dete na sceni na ESC.

I ovi bengeri:

Mamma Mia mi je jedna od omiljenih dvojezičnih pesama. 😭

OK ou KO :love:

Volim ovu iz 2019. Te i godinu pre (2018) su bile baš jake pesme, šteta što nisu nastavili tim tempom

Back