Istorija nacionalnih izbora

Ovogodišnji NF izbori nisu loše prošli na mom Wrapped-u.

#10 🇷🇸 Zorja - Lik u ogledalu
#21 🇸🇪 Maria Sur - When I'm Gone
#24 🇷🇸 B*eskvica - Gnezdo orlovo
#26 🇷🇸 Bojana x David - No No No
#35 🇷🇸 Filip Baloš - Duga je noć
#38 🇭🇷 eugen - tišine
#39 🇳🇴 Ingrid Jasmin - Eya
#52 🇳🇴 Super Rob ft. Erika Norwich - My AI
#69 🇫🇮 Sexmane - MANIA
#89 🇸🇪 Annika Wickihalder - Light

Mislio sam da će ih biti i više

#1 :fi: Sara Siipola - Paskana
#6 :lu: Krick - Drowning in the rain
#10 :no: Fredrik Haaland - Stranded
#15 :se: LIAMOO - Dragon
#26 :hr: Noelle - Baby baby
#33 :ua: Nahaba - Glasss
#34 :ee: Brother Apollo - Bad boy
#52 :no: Super Rob ft. Erika Norwich - My AI
#60 :es: Noan - Te echo de menos
#69 :no: Dag Erik Oksvold, Anne Fagermo - Judge Tenderly of Me
#70 :pt: Joao Borsch - ...pelas costuras
#79 :hr: Vatra - Slatke suze, gorka ljubav
#82 :hr: Marcela - Gasoline
#84 :es: Almacor - Brillos platino
#89 :rs: Dzordzi - Luna park

Davno sam skinuo ovaj klip sa YT-a, ne sećam se ni ja zbog čega mi je to trebalo... Ali kanal (Vigorstar) je u međuvremenu ugašen, i videh da ovog klipa više nema na internetu. Pa dok se taj kanal ponovo ne pokrene 🙏 evo tog klipa, malo ispeglanog i apskejlovanog u nešto višu rezoluciju. Radi se inače o novogodišnjem programu u formi Jugovizije. Pobednica je bila Brenda Goodlooking and Sweet Sin. :LOL:

10 godina kasnije i dalje podjednako sjajna. :love:

Alibabić se ušunjao i kod Cece, na glas sam se nasmejao na njegovu izjavu u najavi emisije, kako je plakao dva sata u bekstejdžu nakon skandala na Evropesmi. :sick:

U to vreme sam sve to pratio veoma intenzivno, na RTCG je bilo svako malo izveštaja o tome, recimo Nedeljno popodne, dan nakon Evropesme; cela ekipa iz CG, kao neki heroji koji su preživeli linč u Sava Centru, "ni krivi ni dužnI"... Sa sve onim odvratim Sabrijom koji i dalje vedri i oblači kad je Evrovizija u CG u pitanju, koji je nazivao publiku divljacima i šta sve ne.. a ovi se samo smeškali... More.... Sad može da priča kako je plakao dva sata, ma kako da ne...

U ovoj emisiji Citymanije o nastupima na Beoviziji 2004 govore: Aco Regina, Koktel bend i Jelena Karleuša.

Luda Karla je bila normalnija i prizemnija u periodu dok je imala nekakvu karijeru, a sada kleveta i kokodače po storijima za naprednjački honorar.

^ Uff, kako ovo obožavam i dan-danas:love:

Samo što je lajv na NF-u bio baš loš, ali svejedno miljama bolje od No Angels

Omiljena interpretacija sa svih nacionalnih finala, kakav vokalni raspad ❤

Back