Tinte
Ekspert
Vise sam za ovu pevacicu i ske**** sam se kad nije prosla u finale sa tom pesmom.
San Marino propustio priliku milenijuma da pošalje ovo na ESC
Vise sam za ovu pevacicu i ske**** sam se kad nije prosla u finale sa tom pesmom.
Kao i Finska da pošalje Emmu sa "Circle of the light", koja je BTW isto učestvovala na ovom takmičenju (1in360)
Ovo je predooobrooBelorusija je mogla da otpočne eru elektro folka![]()
Pitao sam Google AI kojih je 6 pjevača pjevalo u Familija - Samo ljubav (Jugovizija 1987) i on mi je odgovorio da ih je bilo samo 4 i pozvao se na ovaj tvoj odgovor na ovom forumu. Nema nigdje video snimke pa možemo samo ovako, iz sjećanja. Gledao sam tu Jugoviziju 1987. (te godine ja imam 30 godina). Nazvao me bratić iz Dubrovnika i rekao da obavezno gledam jer on nastupa, grupa Familia (koja je oformljena samo za taj nastup, službeno su predstavljali TV Titograd tj. Crnu Goru). Gledao sam, dobro pamtim da sam ih izbrojao šest na pozornici, Janez Bončina mi se nikako po stilu nije uklapao u tu priču ali valjda i ime "Familia" sugerira da trebaju biti zastupljene sve nacionalnosti (Srbi, Hrvati, Slovenci). Dakle, peti izvođać je Antun Toto Rilović a šesta je pjevačica za koju nisam siguran, mislim da je jedna od sestara Barudžija.Ustvari 4 pjevača je pjevalo tu pjesmu: Meri Cetinić,Goran Milošević,Janez Bončina i Slobodan Kovačević (koji je i autor pjesme).
Ovaj muški glas nakon Meri: